Jouw website als professioneel visitekaartje

Bouw in 2 weken een professionele website in WordPress, waardoor meer klanten met je willen werken.

cursus website maken voor beginners

In September 2019 startte een klant haar eigen coachingsbedrijf in mindset coaching. Om budget te besparen wilde ze zelf haar website bouwen. Iedereen had haar gezegd hoe makkelijk WordPress was en dit heel eenvoudig kon zonder hulp van anderen.

Ze had zelf de techniek en domeinnaam geregeld, haar kleuren gekozen, teksten geschreven en alles erin gezet. Ze liet hem alleen aan bijna niemand zien. Ze was er niet trots op en schaamde zich zelfs er een beetje voor. De website deed niks voor haar bedrijf en dat terwijl er zoveel tijd en moeite in zat. 

Maar zij is niet de enige die hier tegen aan loopt. Ik zie veel zelfbewuste coaches zelf een begin maken met hun website of een standaard template.  Ze werken er avonden lang aan en stoeien met gratis templates. Tijd die ze eigenlijk in hun coaching willen steken om mensen te helpen, geld te verdienen of aan me-time hadden willen besteden om weer op te laden.

Ze stoppen uit eindelijk met hun website. Het verdwijnt ergens onder aan de to do list (en aan dat einde van je to do list kom je nooit, want dan bedenk je wel weer iets wat meer prioriteit heeft).

Ze stellen het uit en al die tijd kost je website alleen maar geld (inclusief de uren die je er aan besteed hebt) en levert het niets op.

Nadat ze met de cursus aan de slag is gegaan en gebruik maakte van onze template, was haar website in no-time klaar en heb ik haar grote stappen zien maken! Iemand die zich schaamde voor haar website en er tegen op zag om er aan te werken, pakte de draad weer op. Ze besloot helemaal opnieuw te beginnen en zag stap voor stap vooruitgang. Ze hield weer tijd en energie over voor andere dingen en het motiveerde haar ook om dingen weer op te pakken.

Het resultaat? In de maand nadat haar website af was, durfde zij eindelijk haar website te laten zien aan iedereen. Ze heeft haar nieuwe website meerdere malen met potentiële klanten gedeeld en hierdoor 3 nieuwe klanten mogen verwelkomen voor een sessie.

Je eigen professionele website bouwen

Ik ga je uitnodigen voor iets waar je heel blij van wordt. Ik wil je graag laten deelnemen aan mijn 2 weekse cursus:
Jouw website als professioneel visitekaartje.

In dit programma leer ik je hoe je in 2 weken een professionele website maakt met een van onze succesvolle templates, speciaal ontworpen voor coaches.

Je zal transformeren van een ondernemer die veel tijd kwijt is geweest aan haar website en die niet durft te laten zien naar een coach die online zichtbaar durft te zijn met een professionele en uitnodigende website.

Wat kun je verwachten na de wordpress cursus?

Wat zit er in de online cursus?

Module 1: Hosting & Techniek

Wanneer je nog geen hosting hebt: je gaat in deze module zélf aan de slag met het  inrichten van de techniek bij de hosting van Vimexx: Installeren van je WordPress voor een goede start, de basis  voor de veiligheid van jouw website én de klantgegevens en het aanmaken van je zakelijke email adres voor een professionele uitstraling.

Module 2: WordPress in de basis

Ik neem je mee in een vogelvlucht door de wereld van WordPress, zodat je precies weet waar je wat kan vinden wanneer je het nodig hebt: algemene instellingen, (blog)berichten schrijven, extra software installeren (waaronder Elementor Pro) en het instellen van het menu.  

Module 3: Kiezen en installeren van de authentieke template.

Je gaat leren hoe je met Elementor en onze templates enorm veel tijd kan besparen: alles is al voor je gebouwd: homepage, salespage, over mij, contact, blogartikel en blogoverzicht. 

Module 4: Template aanpassen naar eigen stijl

Na het installeren van de templates kun je deze aanpassen en heb je in een paar klikken een website in jouw huisstijl: eigen kleuren en lettertypes. Je krijgt tips voor consistentie in de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid.

Module 4: AVG en heerlijke koekjes

Avg, cookiemelding, privacy statement: je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar waar heb jij nu precies nodig om je website aan de wet te laten voldoen? Welke klant gegevens verzamel je en vraag je hier op de juiste manier toestemming voor? 

In deze module help ik hierbij: wat je nodig hebt, waar je dit neer zet en hoe je dit communiceert naar je klant.

Module 5: Onderhoud en beveiliging

Gefeliciteerd! Je hebt een website staan, maar hoe onderhoud je deze? Ik leg je uit waarom je je website moet onderhouden, hoe je dit op een goede manier doet en welke stappen je hier in moet nemen.

Bonus 1: Elementor pro widgets

Met Elementor Pro kan je méér dan templates aanpassen. In deze bonus module leer ik je hoe je zelf nieuwe blokken, kolommen, widgets en pop ups kunt toevoegen binnen onze templates en geef ik je tips om de meest gemaakte design fouten te voorkomen.

Bonus 2: Toevoegen van jouw e-mailmarketing

Een start maken met e-mailmarketing is onmisbaar in 2021! In deze bonusmodule leer je hoe je het inschrijfformulier voor jouw email funnel toevoegt aan jouw pagina’s.

E-mail support

Een zelfstandige, online cursus, maar je doet het niet alleen. Ik bied je 7 dagen per week e-mail support als je er niet uit komt en je hebt 1 coachcall voor feedback aan het eind. We doorlopen samen nog jouw website en checken alle details!

1 jaar toegang

Een website is nooit ‘af’. Soms wil je na een paar maanden een nieuwe salespagina toevoegen of dingen aanpassen.. Maar hoe moest dat ook alweer? Je hebt 1 jaar lang toegang tot deze kennis.

6 gratis templates

Ik heb voor deze cursus 8 bewezen en unieke templatepakketten ontwikkeld die je zelf kan aanpassen. Elke template pakket bestaat uit: homepage, salespagina, over mij, contact, blogoverzicht en vormgeving voor een blogartikel.

Het is jouw investering waard

De cursus start 1 februari en de investering  is 

€ 297,-

Of betaal in 2 termijnen van € 148,50

“Ze reageert altijd snel, zelfs in het weekend of avond! “

Cindy haar cursus is echt enorm fijn! Alles is duidelijk en helder uitgelegd. Wanneer iets je toch niet lukt, mail ik haar. Ze reageerde altijd snel, zelfs in het weekend of avond! Je kan zien dat ze aandacht heeft besteed aan de templates en hier expertise in zit. Ik was weinig tijd kwijt aan het installeren en het zag er direct goed uit op mobiel! Thanks Cindy!
Lisanne Boeters
Mindset coach

Bonus

Ik sta voor authenticiteit en jezelf durven te laten zien. Een professionele website die écht bij je past. Die ‘jou’ uitstraalt.

Om je een éxtra kickstart te geven met een professionele website, krijg je van mij een gratis feedbacksessie cadeau van 60 minuten.

Website bonus

Ben je er klaar voor?

Voor wie is deze cursus niet geschikt?

Veel gestelde vragen

Jazeker! Je kan in 2 termijnen betalen wanneer je dit fijn vindt. 1 Termijn betaal je voor de cursus start en het andere termijn 4 weken later.

Je hebt met deze cursus 1 jaar toegang. Het is geen probleem als je er niet direct tijd voor kan maken.

Het programma start 1 februari

De cursus duurt 2 weken, maar wanneer je er minder tijd voor hebt: je hebt in 1 jaar toegang.

Na 1 februari 2021 kan je in deze cursus instappen wanneer je wilt. 

Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus en support per e-mail.

Mijn cursus is niet alleen gefocust op de wordpress techniek, maar ook design. Ik heb in de 10 unieke templates voor coaches pagina structuren gebruikt met bewezen succes.

Daarnaast helpt de template je met het plaatsen van je teksten, is de basis SEO al meegenomen en wordt je website AVG Proof.

Het programma is zelfstandig te volgen. Wanneer je je aanmeldt vóór 1 februari ontvang je de personal branding module en een feedbacksessie cadeau. Daarnaast kun je altijd e-mailen als je er niet uit komt.

Wanneer je deelneemt ná 1 februari is dit een volledige zelfstandig cursus, maar kun je wel altijd support per e-mail verwachten m.b.t. de inhoud van de modules.

Nee, licenties en hosting zitten niet inbegrepen

Je kunt wel gebruik maken van onze hosting en elementor licentie. Ik zorg er voor dat jouw website veilig en technisch goed ingericht wordt. Het bedrag is jaarlijks  60,- ex btw. Voor de elementor pro licentie is het bedrag jaarlijks  20,- ex btw.

 

Wil je zelf de licentie regelen en je website bij een partij hosten? Dat mag. De module hosting kan dan afwijken van jouw hostingomgeving. Wanneer je er niet uit komt kun je ons mailen voor support.

Je elementor pro licentie kun je hier kopen voor $49

Ja zeker! WordPress is bedoeld om met jouw bedrijf mee te groeien. Je kunt zonder problemen in de toekomst een betaalsysteem integreren en bijvoorbeeld learndash koppelen.

Yes, voor een basis website heb je al plugins nodig (design, onderhoud, avg etc). Mocht je daarna nog meer plugins willen dan kan je deze op dezelfde wijze toevoegen.

Nee, we hebben in deze basis cursus geen SEO uitleg. Wél hebben we er voor gezorgd dat de titels en teksten de goede vindbaarheid voor Google hebben.

Je hebt 2 opties...

Optie 1
Deze pagina sluiten en geen gebruik maken van dit top aanbod, zodat je voorlopig nog geen professionele uitstraling hebt op je website, of je pakt deze eenmalige kans en je gaat ervaren wat een professionele branding van je website voor je kan doen.

Optie 2
Je pakt deze eenmalige kans en je gaat ervaren hoe het is om een professionele website te hebben die gezien mag worden en klanten aantrekt die met je willen werken.

“Ik verkocht een traject met alleen mijn website.”

Cindy gaf al vóór ik klant bij haar werd uitgebreid advies voor mijn hosting en website.

Voor ik met haar aan de slag ging, had ik mijn website gebouwd zonder hulp. Het zag er niet erg.. goed uit. Met hulp van Cindy heb ik een nieuwe website en binnen een paar weken verkocht ik trajecten aan klanten die alleen mijn website hadden gezien!
Laura
Mindset coach
“Eindelijk is mijn website af dankzij heldere uitleg!”

Ik heb bij Cindy mee gedaan aan de pilot versie. Ik had vertrouwen in haar en ze liet websites zien die ze vóór grote klanten had gemaakt.

Zij kijkt verder dan de techniek en zorgt echt voor een goed resultaat. Ik durf nu website op social media te delen en heb zelfs al een paar aanvragen gehad.
Nina
Duivestijn
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...