logo yid

Wil jij een professionele en gebruiksvriendelijke Learndash omgeving waar jouw klanten echt resultaat mee behalen, zonder dat jij er continue mee bezig bent of brandjes moet blussen?

Ik help je aan een ijzersterke en geautomatiseerde leeromgeving die aansluit op jouw wensen en behoeftes en een eigen unieke uitstraling heeft, zodat jij jouw klanten er zonder schaamte in durft toe te laten en je jouw bedrijf en omzet moeiteloos kan opschalen.

Wat je nu hebt en hoe je het nu doet is het ‘net niet’.

Het voelde spannend en ingewikkeld om je eigen online cursus te beginnen. De inhoud. Techniek. Verkopen. Je had geen idee waar je moest beginnen en welk platform je moest kiezen.

Je maakte er een heel ding van in je hoofd.

Je koos er uit eindelijk voor om te beginnen via Instagram, e-mail, Huddle of een zelf gemaakte Learndash omgeving. Zolang het maar zo snel mogelijk in elkaar stond zonder teveel gedoe.

Maar nu je een maal bezig bent, merk je dat het niet werkt en niet (meer) bij je past. Het is gedoe en kost je veel tijd. Je moet er voor je gevoel teveel naar omkijken.

Het is het net niet.

Ik ga je helpen aan een online leeromgeving die wel bij je past, die aansluit op jouw wensen en behoeftes én een professionele en unieke uitstraling heeft. Een leeromgeving waar je géén tijd aan kwijt bent of naar om moet kijken.

Wanneer jij aan een online cursus denkt…

Maar als je droom mag spreken

Wat anderen zeggen

Vera Lauret
Lees verder
Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!
Tineke Zwart
Lees verder
Onlangs heeft Cindy mij geholpen met het bouwen van mijn online omgeving in Learndash. Het ziet er nu niet alleen ongelofelijk goed uit, maar ook het hele proces van het bouwen was super fijn. Mijn ervaring is wel eens geweest dat mensen die heel goed zijn met technische dingen soms wat minder goed zijn in de communicatie met hun klanten. Maar Cindy heeft me op een super fijne manier helemaal meegenomen in het proces. Ze zat volledig in de expert rol, maar tegelijkertijd gaf ze mij ook alle ruimte voor input. Dikke aanrader dus om met haar te werken! Je hebt online omgeving bouwers en je hebt Cindy. En dat is echt een enorm verschil. 

Marjolein van Dongen
Lees verder
Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben. De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken. Ze neemt je alles uit handen, je levert alleen je content aan! Ik zou Cindy zeker aanbevelen aan alle coaches die op zoek zijn naar goede service en kwaliteit voor hun online leeromgeving én die iemand zoeken die allround is. Bedankt Cindy voor de superfijne samenwerking!
Regina Nieuwhof
Lees verder
Heel blij met de custom gemaakte leeromgeving van Cindy. Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep. Cindy heeft mijn wensen goed begrepen, en omdat ze in code werkt heeft ze Learndash volledig aangepast aan deze wensen en mijn branding. Je ziet niet dat het plug-in is, het voelt als mijn unieke omgeving. Ze was ook nog eens supersnel, dus een happy klant hier! Dankjewel Cindy!
Previous
Next

Dat is precies wat ik jou biedt

Deze klanten gingen jou voor

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

De investering

De investering in dit project inclusief software en support voor een heel jaar is eenmalig 3250,- ex btw.

Betaling in 4 kwartalen van 825 euro is mogelijk of 12 maandtermijnen van 275 euro.

Veelgestelde vragen

Inprincipe alleen de inhoud van jouw cursus(sen). Voor alle overige stappen gaan we samen aan de slag.

Er is begeleiding mogelijk voor het realiseren van de inhoud van de cursus. Dit is maatwerk en niet inbegrepen bij de prijs.

De licenties zitten voor mninimaal 1 jaar inbegrepen t.w.v. $750 euro. Na een jaar kun je de support (incl. licenties) per 6 maanden verlengen. Wanneer je de support opzegt, dien je zelf je eigen licenties te regelen.

Licenties voor Mailblue, Plug&pay, vimeo of Loom e.d. zijn niet inbegrepen.

Het traject duurt 9 – 12 weken vanaf het moment dat het kickstartgesprek plaats vindt.

Op dit moment is de eerste OPLEVER mogelijkheid oktober 2023.

Omdat er een verschil is in kwaliteit en daarmee ook kennis en vaardigheden. Ik denk met jou mee van A tot Z. In design, techniek, strategie én mogelijkheden. Dit betekent soms ook out of the box oplossingen die buiten Learndash liggen (maar wel geintegreerd kunnen worden) en ook een design op maat.

Dit vraagt meer kennis en expertise dan de gemiddelde Learndashbouwer heeft.

Jazeker! 🙂 Jouw modules en lessen worden gemaakt in elementor. Dit is een gebruiksvriendelijke editor waarmee je ook zelf aan de slag kan.

Er is alleen gewerkt met code in onderdelen die je normaal niet kan aanpassen in Learndash en niet met elementor. 😉 Deze code heeft ook geen invloed op de prestaties of betrouwbaarheid van je leeromgeving.

Wie ben jij?

Ik ben Cindy, 29 jaar en woonachtig in het westland. Ik ben een 2/4 splenic projector en stiekem een kameleon. Ik weet mij alleen goed aan te passen aan de menselijke omgeving 😉

Maar als je mij vraagt wie ik écht ben, dan is er niet één antwoord. De één zal zeggen dat ik een creatieve duizendpoot ben en je stap voor stap meeneem in een heldere uitleg. De ander zal zeggen dat ik een wandelende IT encyclopedie ben met een korte, technische beschrijvingen. Maar één ding is zeker: iedereen zegt dat ik een Learndash Queen ben.

Afgelopen jaren heb ik mij 24/7 verdiept in Learndash én hoe je dit zo gebruiksvriendelijk en professioneel mogelijk kan inrichten met een eigen design en extra functionaliteiten.

Het was voor mij één grote speeltuin, waar ik niet in rond dwaal, maar zo in ben uitgeleerd. Ik zie. Ik lees. Ik doe. In no-time. Techniek is mijn 2de taal. Een natuurtalent (volgens mijn human design. En klanten).

Naar de inhoud springen