Jouw learndash expert

Het No worries pakket

Jij levert de content aan en ik lever jou een professionele online leeromgeving op maat gemaakt aan.

Ben jij kennisondernemer en help jij klanten naar een gezonder en gelukkiger leven en of beter resultaten met hun bedrijf? En wil jij een professionele leeromgeving, waarin alles is geautomatiseerd, zodat jij next level kan gaan en kan opschalen?

Je werkt hard aan je bedrijf en je bent gek op je werk. Je ziet de resultaten van jouw klanten en het maakt je trots! Je wilt dit graag verder gaan opschalen, maar je loopt tegen beperkingen aan. Je moet nog veel handmatig doen en je bent er veel tijd aan kwijt. Als je heel eerlijk bent is het allemaal een beetje houtje-touwtje en het eigenlijk gewoon.. net niet. Zonde!

Maar je weet dat het anders kan. Je wilt jezelf de tijd en ellende gaan  besparen door stappen te gaan automatiseren. Je wilt het professioneler. Je klant meer kwaliteit leveren en een beleving bieden die past bij jouw bedrijf. Het was goed genoeg voor de fase waarin je zat, maar je wilt nu next level.

Maar je wilt dat absoluut niet zelf doen. No way! Dat kost je teveel tijd en techniekpaniek. Je wilt alleen bezig zijn met de content, vertellen hoe je het wilt hebben. That’s it. Je wilt gewoon alles over de schutting kunnen gooien en geen omkijken naar hebben tot het af is en werkt.

Regina Nieuwhof
Energiek in Business

“Je ziet niet dat het een plugin is, het voelt als mijn unieke leeromgeving”

Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep. Cindy heeft mijn wensen goed begrepen, en omdat ze in code werkt heeft ze Learndash volledig aangepast aan deze wensen en mijn branding.

Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Dan kan ik je verder helpen.

Hoe tof zou het zijn als…

No worries, be happy!

Misschien heb je op dit moment een online training via instagram of je emailmarketing, maar je merkt dat je toe bent aan de volgende stap. Je wilt het professioneler, minder tijd kwijt zijn een bepaalde handelingen en dat het echt gaat aansluiten op wat je wilt en nodig hebt.

In het no worries pakket ga ik voor jou aan de slag en hoef jij je nergens zorgen om te maken. Terwijl jij je focust op de inhoud en het helpen van je klanten, focus ik op alle vormgeving, techniek en de koppelingen voor jouw online leeromgeving.

We kijken in het kickstart gesprek naar wat je graag wilt en nodig hebt. We kijken verder dan alleen jouw online leeromgeving: ook alle systemen die hier aan gekoppeld moeten worden nemen we mee in dit gesprek. Denk aan je betaalsysteem, emailmarketing etc.

Na oplevering heb jij een op maat gemaakte en professionele online leeromgeving, waar in alles is geautomatiseerd en professioneel werkt. Jij en je klant worden er blij van.

Anne van Omme
Kindertherapeute

"Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!"

Dat ik zo blij ben met Cindy, is omdat ze mij ten eerste supersnel hielp met wat ik wilde, een eigen learndash omgeving voor ouders en professionals over mijn specialisatie; HSP.
Haar warme overkomen heb ik als prettig ervaren. Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!

“Ik help jou aan een online leeromgeving die professioneel is, technisch fantastisch is en compleet aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij nog verder kan opschalen en professionaliseren.”

Dit is perfect voor jou als

Mijn werkwijze

1. Kickstart gesprek

We starten met een online kickstart gesprek. Tijdens dit gesprek sparren we samen over wat je wilt, wat je eventueel al hebt staan aan systemen en waar jouw online leeromgeving aan moet voldoen. We vullen het startformulier in met alle gegevens die ik van jou nodig heb om de techniek in orde te maken, spreken een deadline af en we doorlopen jouw huisstijl voor de online leeromgeving.

2. Design

Na het kickstart gesprek maak ik de eerste ontwerpen, zodat je vooraf weet hoe jouw omgeving er uit komt te zien en kun je feedback geven via de mail of tijdens een zoomsessie. Ik ontwerp de cursuspagina, modulepagina, lespagina én de mijn profiel pagina. Wanneer ik jouw betaalsysteem in orde maak, ontvang je van mij ook een ontwerp van jouw betaalpagina

3. Realiseren

Ik ga aan de slag met het realiseren van alle techniek. Ik maak jouw online leeromgeving in orde, alle koppelingen met programma’s die je nodig hebt zoals een betaalsysteem en emailmarketing én stel alles in: geautomatiseerde e-mails, je betaalpagina’s, bedankpagina’s. Kortom: het is tot in detail kant en klaar voor verkoop! 

Daarnaast ben jij ondertussen bezig met je content. Wanneer we hebben afgesproken dat jij je content in 1 keer aan levert zet ik in deze fase gelijk alles erin. Hebben we afgesproken dat jij je training al wilt verkopen, terwijl jij nog bezig bent met het maken van de content? Dan zet ik de content erin voor de eerste 2 weken en daarna week voor week.

4. Testfase

Na het bouwen ga ik alles voor je testen met een test account of alles werkt zoals we willen. We plannen daarnaast nog een zoomsessie waarin ik je het resultaat laat zien en jou zelf het proces laat door lopen, zodat je ook precies ziet hoe alles werkt en ook zelf aanpassingen kunt doen mocht je dit willen

5. Oplevering

YES! De laatste feedback is verwerkt en jouw online leeromgeving is opgeleverd! Na het moment van oplevering heb je nog 1 maand fulltime support via e-mail en whatsapp. Ik doe hierin voor jou nog de updates, los issues op en doe eventuele (kleine) aanpassingen.

Voeg ik nog elke week content toe aan jouw online leeromgeving? Dan is de opleverdatum na het toevoegen van de laatste les.

6. Nazorg

Wil je graag na oplevering (kleine) aanpassingen, onderhoud, back-ups en beveiliging over de schutting blijven gooien? Dat is geen probleem en heb ik een abonnement voor.

No worries pakket

2147,- ex btw

Wil je liever de inhoud van jouw online omgeving zelf vullen, en het geheel samen doen? Dan past het Teamwork pakket beter bij je.

Wat mij anders maakt

One-size-fits all of ‘standaard’ leeromgevingen: Ik geloof er niet. Ik neem je stap voor stap mee naar een online leeromgeving die 100% afgestemd is op jou en jouw wensen en behoeftes. Of je het nu een high end doelgroep hebt, ingewikkelde huisstijl wilt doorvoeren of dat je nu wel of nog geen betaalsysteem hebt: samen gaan we kijken wat er nodig is om jouw leeromgeving compleet te maken..

Marjolein van Dongen
Business- en lifestylecoach

"Het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant."

Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben.

De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken.

Ik zou Cindy zeker aanbevelen aan alle coaches die op zoek zijn naar goede service en kwaliteit voor hun online leeromgeving. 

Na onze samenwerking heb jij

CINDY VAN DEN BERG

Met wie werk je samen?

Ik ben Cindy, jouw learndash expert.

Ik programmeer al vanaf mijn 12de. Door de jaren heen leerde ik alles over coderen en het bouwen van websites. Maar ik zag dat ik meer kon betekenen door het bouwen van goede, gebruiksvriendelijke online leeromgevingen. De manier voor ondernemers om nog meer kennis te kunnen delen met hun doelgroep, passief inkomen te genereren en op te kunnen schalen met hun bedrijf.

Ik ging mij specialiseren in het bouwen van online leeromgevingen, betaalsystemen en conversieverhoging door mij online in te lezen, uitzoeken wat er voor nodig is, 10.000 manieren zoeken waarop het kan en daarna te testen, testen én nog meer testen.

Dit heb ik tot in de puntjes uitgezocht en verder uitgebreid door deze kennis te combineren met kennis uit mijn studie communicatie & multimedia design: hoe kan ik het eenvoudig en gebruiksvriendelijk maken voor jouw klant vanaf het moment van aankoop en alle stappen daarna volgen (toegang tot de cursus,  cursus maken, bijbehorende emailfunnels etc). 

Plan een gesprek in

Wil jij graag een leeromgeving die echt bij je past? Maar twijfel je nog omdat je het gewoon niet zo goed weet en de techniek maar ingewikkeld vindt?

Plan hieronder een gratis kennismakingsgesprek in. We gaan in dit gesprek samen kijken wie je bent, wat jij graag wilt met je online leeromgeving en of ik de juiste match voor je ben.

Het is volledig vrijblijvend en ik leg je op een begrijpelijke manier uit wat je nodig hebt en hoe een online leeromgeving werkt.