Het Teamwork pakket

Samen werken aan jouw online leeromgeving

Ben jij kennisondernemer en help jij klanten naar een gezonder en gelukkiger leven en of beter resultaten in hun bedrijf? Wil jij graag meer mensen helpen en meer persoonlijke (en financiële) vrijheid?

Je werkt zo hard aan je bedrijf en bent gek op je werk. Je ziet de resultaten van jouw klanten en het maakt je zo trots! Je wilt het liefst opschalen en meer mensen helpen, maar je zit echt aan het maximaal aantal 1-op-1 sessies. Je agenda is overvol en gaat soms zelfs over je grenzen heen om iedereen te kunnen helpen.

Je bent continue bezig met je coachees en de balans tussen privé en werk een beetje kwijt. Het liefst heb je weer wat meer tijd en focus op je privé leven, maar je wilt de inkomsten niet missen.

Je weet dat een online training de oplossing is en jou passieve inkomsten en (financiële) vrijheid oplevert. Je weet alleen niet waar je moet beginnen met de techniek en wat er voor nodig is.

Je wilt dat iemand je er bij helpt, zodat er een professionele en gebruiksvriendelijke online leeromgeving staat. Je bent klaar met die overvolle agenda. Je wilt opschalen en persoonlijke- en financiële vrijheid!

Regina Nieuwhof
Energiek in Business

“Je ziet niet dat het een plugin is, het voelt als mijn unieke leeromgeving”

Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep. Cindy heeft mijn wensen goed begrepen, en omdat ze in code werkt heeft ze Learndash volledig aangepast aan deze wensen en mijn branding.

Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Dan kan ik je verder helpen.

Hoe tof zou het zijn als…

Samen bouwen we aan jouw online leeromgeving

Ik help jou aan een unieke en op maat gemaakte online leeromgeving, zodat het écht kan en doet wat je graag wil, een toegevoegde waarde op je aanbod wordt en jij meer passieve inkomsten én vrijheid ervaart.

Misschien heb je er zelf al eens naar gegoogled of zelf geprobeerd: de techniek voor jouw online leeromgeving. Maar kwam je er achter dat het een ingewikkeld klusje is en enorm lastig om dit professioneel neer te zetten als je er geen kennis van hebt. Maar als de techniek eenmaal staat is het eenvoudig om zelf de content er in te zetten, aan te passen en te onderhouden.

In het teamwork pakket gaan wij samen werken aan jouw online leeromgeving. Hierbij help ik jou aan een unieke vormgeving en regel ik alle techniek die je nodig hebt. Jouw betaalomgeving, leeromgeving en de benodigde koppelingen staan kant en klaar.

Jij bent alleen bezig met het maken van jouw online training en je zet deze zelf in de leeromgeving.

Anne van Omme
Kindertherapeute

"Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!"

Dat ik zo blij ben met Cindy, is omdat ze mij ten eerste supersnel hielp met wat ik wilde, een eigen learndash omgeving voor ouders en professionals over mijn specialisatie; HSP.
Haar warme overkomen heb ik als prettig ervaren. Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!

“Ik help jou aan een online leeromgeving die professioneel is, technisch fantastisch is en compleet aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij nog meer mensen kunt gaan helpen met jouw kennis.”

Dit is Perfect voor jou als

Mijn werkwijze

1. Kickstart gesprek

We starten met een online kickstart gesprek. Tijdens dit gesprek sparren we samen over wat je wilt, wat je eventueel al hebt staan aan systemen en waar jouw online leeromgeving aan moet voldoen. We vullen het startformulier in met alle gegevens die ik van jou nodig heb om de techniek in orde te maken, spreken een deadline af en we doorlopen jouw huisstijl voor de online leeromgeving.

2. Design

Na het kickstart gesprek maak ik de eerste ontwerpen, zodat je vooraf weet hoe jouw omgeving er uit komt te zien en kun je feedback geven via de mail of tijdens een zoomsessie. Ik ontwerp de cursuspagina, lespagina én de mijn profiel pagina. Wanneer ik jouw betaalsysteem in orde maak, ontvang je van mij ook een ontwerp van jouw betaalpagina.

3. Bouwen

Ik ga aan de slag met het realiseren van alle techniek. Ik maak jouw online leeromgeving in orde én alle koppelingen met de betaalsystemen en voor de e-mails. Daarnaast staat er straks van alles de eerste stap klaar om jou op weg te helpen (en voor mij om te testen): de cursus de eerste module en eerste les. De inhoud plaats je er zelf in en de overige modules en lessen maak je zelf aan.

4. Oplevering

Na het bouwen plannen we een zoomsessie, waarin we samen door jouw online leeromgeving lopen. Ik loop alles met je door, pas nog dingen aan waar nodig en help je alvast op weg waar je alles kan vinden.

5. Zelf aan de slag

In de laatste fase ga je zelf aan de slag met het vullen van jouw online leeromgeving. Je hebt toegang tot de online training om te kijken hoe het moet en jou op weg te helpen. Je hebt 3 maanden gratis support om je vragen te stellen als je er niet uit komt.

Teamwork pakket

1447,- ex btw

Liever compleet ontzorgd worden?

2147,- ex btw

Wat mij anders maakt

One-size-fits all of ‘standaard’ leeromgevingen: Ik geloof er niet. Ik neem je stap voor stap mee naar een online leeromgeving die 100% afgestemd is op jou en jouw wensen en behoeftes. Of je het nu een high end doelgroep hebt, ingewikkelde huisstijl wilt doorvoeren of dat je nu wel of nog geen betaalsysteem hebt: samen gaan we kijken wat er nodig is om jouw leeromgeving compleet te maken..

Marjolein van Dongen
Business- en lifestylecoach

"Het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant."

Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben.

De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken.

Ik zou Cindy zeker aanbevelen aan alle coaches die op zoek zijn naar goede service en kwaliteit voor hun online leeromgeving. 

Jouw learndash expert

CINDY VAN DEN BERG

Met wie werk je samen?

Ik ben Cindy, jouw learndash expert.

Ik programmeer al vanaf mijn 12de. Door de jaren heen leerde ik alles over coderen en het bouwen van websites. Maar ik zag dat ik meer kon betekenen door het bouwen van goede, gebruiksvriendelijke online leeromgevingen. De manier voor ondernemers om nog meer kennis te kunnen delen met hun doelgroep, passief inkomen te genereren en op te kunnen schalen met hun bedrijf.

Ik ging mij specialiseren in het bouwen van online leeromgevingen, betaalsystemen en conversieverhoging door mij online in te lezen, uitzoeken wat er voor nodig is, 10.000 manieren zoeken waarop het kan en daarna te testen, testen én nog meer testen.

Dit heb ik tot in de puntjes uitgezocht en verder uitgebreid door deze kennis te combineren met kennis uit mijn studie communicatie & multimedia design: hoe kan ik het eenvoudig en gebruiksvriendelijk maken voor jouw klant vanaf het moment van aankoop en alle stappen daarna volgen (toegang tot de cursus,  cursus maken, bijbehorende emailfunnels etc). 

Plan een gesprek in

Ben jij er klaar voor om samen aan de slag te gaan voor jouw unieke online leeromgeving of wil je weten of dit pakket bij je past? 

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!

Je kunt hieronder zelf een afspraak in plannen.

Tot snel!