De spontane website expert voor vrouwelijke, zelfbewuste coaches.

Leer zélf een authentieke en gebruiksvriendelijke website te bouwen die spreekt, raakt en verkoopt.

Stop met je tijdverspillen en stoeien met gratis WordPresstemplates waar je alleen maar gefrustreerd van raakt. Maak het gemakkelijk voor jezelf en houd energie over voor andere dingen. Leer hoe je de eerste succesvolle stappen maakt naar een online website met professionele uitstraling, zonder gedoe!

Het is tijd om gebruik te maken van de kennis van een expert en een goede start te maken voor jouw website, zodat die in  no-time online staat én resultaat oplevert.

Het kan jou zoveel helpen! Niet alleen in tijd, maar ook jouw online zichtbaarheid, omzet en het winnen van vertrouwen bij klanten.

Je wilt je eigen website maken

Maar je hebt geen budget om iemand in te huren en je dacht dat je geen professionele website nodig had? Je vond het prima om eerst zelf een poging te wagen met een gratis wordpress template, al was het maar simpel. Je had moeite met uitlijningen in je pagina en die andere dingen waar je de naam al van vergeten bent. En toch wil je meer.

Je grootste frustratie is nu dat je weet wat je wilt en dat ook bij andere ziet, maar je zelf niet weet hoe. Je weet niet waar je moet beginnen. Je mist overzicht, begeleiding en een volgorde van aanpak om een goede website met wordpress te maken.

Je hebt er eigenlijk geen trek
meer in

Je hebt er inmiddels al zoveel tijd en energie in gestoken dat je er eigenlijk geen trek meer in hebt. Je hebt er een beetje pijn in je maag van, maar het houd je bezig: hoe ga ik dan wel meer klanten aantrekken via mijn website, zodat ik meer mensen kan helpen aan een gezonder en gelukkiger leven? Je kan die gedachte en frustratie maar niet loslaten.

Leer je website bouwen met onze online cursus

Ik help zelfbewuste, vrouwelijke coaches bij het zelf leren bouwen van authentieke en gebruiksvriendelijke website in WordPress; met overtuigende landingspagina’s voor je weggever,  werkende salesfunnels en praktische betaalsystemen voor je aanbod. Je leert alles dat je nodig hebt  om continue de ideale klanten aan te trekken via jouw website en jouw omzet te laat groeien. Doe je mee?

Mijn aanbod

cursus website maken voor beginners

Jouw website als online visitekaartje

Jij bent een zelfbewuste, vrouwelijke coach. Je wilt graag zelf een professionele website bouwen, maar je weet niet waar te beginnen.

Wanneer je deze 2 weekse online WordPress cursus volgt, ga je met de verschillende modules stap voor stap zélf een website bouwen en zet je met onze succesvolle, unieke templates een professioneel online visitekaartje neer. Door een goede uitstraling win je het vertrouwen van je klanten en willlen ze sneller bij je kopen.

Ik nodig je uit om gebruik te maken van onze 2 weekse cursus met bewezen templates, zodat jij een kickstart kan maken met jouw website.

professionele website maken

Een authentieke en winstgevende website

Je wilt continue ideale klanten aantrekken en meer omzet uit je website halen. Maar hoe doe je dit als zelfbewuste, vrouwelijke coach?

Je gaat in dit 12 weken traject onder 1-op-1 begeleiding aan de slag met het bouwen van jouw website. Je gaat een winstgevende website in WordPress creeeren met een authentieke uitstraling. Je schrijft SEO proof teksten die je klant raken en je werkt met gebruiksvriendelijke software voor het ontwerpen van strategische salesfunnels, winstgevende pagina’s en eenvoudige betaalsystemen.

Wil jij meer succes met je praktijk en wil je zélf jouw authentieke en gebruiksvriendelijke website bouwen die spreekt, raakt en verkoopt?

professionele website maken

Een gebruiksvriendelijke online leeromgeving

Jij bent een zelfbewuste, vrouwelijke coach en wil jouw ideale klant meer bieden met behulp van online trainingen.

In dit 1-op-1 traject van 6 weken leer je stap voor stap hoe je een gebruiksvriendelijke cursusomgeving integreert in jouw bestaande WordPress website en gaat werken met Learndash. Je leert hoe je jouw cursus met content vult en deze kan beheren. 

Om van jouw cursus ook écht een succes te maken, ga je aan de slag met het bouwen van winstgevende salespagina’s en gebruikvriendelijke betaalsystemen, zodat je jouw cursus keer op keer uitverkoopt.

Ben je er klaar voor om je impact te vergroten en je klanten te helpen door het inzetten van online trainingen?

4/5

“Zij heeft mij tot in details laten zien en begrijpelijk uitgelegd hoe een goede site in elkaar zit.”

Cindy had gereageerd op mijn hulpvraag en op eerlijke wijze mijn site doorgelicht waaruit bleek dat ik er gewoon niets aan had.

Een site is kennelijk meer dan plaatjes, tekst en een url. Zij heeft mij tot in details laten zien en begrijpelijk uitgelegd hoe een goede site in elkaar zit. En nu heb ik een goede site gebouwd.

Annemarie Frederiks
Mondhygieniste

4.5/5

“Ik verkocht een traject met alleen mijn website.”

Cindy gaf al vóór ik klant bij haar werd uitgebreid advies voor mijn hosting en website. 

Voor ik met haar aan de slag ging, had ik mijn website gebouwd zonder hulp. Het zag er niet erg.. goed uit. Met hulp van Cindy heb ik een nieuwe website en binnen een paar weken verkocht ik trajecten aan klanten die alleen mijn website hadden gezien!

Laura Heijnen
Mindset coach