Hi! 🤩 

Leuk dat je er bent.

Heb je geen zin in gedoe en wil je direct een gesprek inplannen? Let’s go!

Ik ben Cindy

Jouw expert voor een geautomatiseerde en unieke leeromgeving

Ik programmeerde al vanaf mijn 12de achter mijn eerste laptop. Vanaf dat moment leerde ik alles over coderen en het bouwen van websites. Maar na een aantal jaar zag ik dat ik meer kon betekenen door het bouwen van goede, gebruiksvriendelijke online leeromgevingen. 

Ik ging me specialiseren in het bouwen van online leeromgevingen en de systemen er om heen. Ik volgde een studie voor digital design en online gebruiksvriendelijkheid, volgde cursussen over e-mailmarketing en converterende betaalpagina’s .

Dat een online leeromgeving met een sterke klantbeleving van toegevoegde waarde is zie ik keer op keer weer: De klanten die ik help stijgen ontzettend in omzet,  kunnen veel meer klanten tegelijkertijd helpen met hun kennis of ervaren eindelijk de rust en vrijheid die ze willen, 

Ik help jou aan een exclusieve online leeromgeving die professioneel is, technisch fantastisch in elkaar zit en compleet aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij nog meer mensen kunt gaan helpen met jouw waardevolle kennis.