Een eigen professionele en unieke leeromgeving zonder stress en technisch gedoe.

Ik help je aan een professionele en gebruiksvriendelijke leeromgeving die volledig past bij jou en jouw bedrijf. Door het inzetten van slimme systemen, automatiseringen en een blijvende rechterhand voor de techniek, vind jij meer rust en vrijheid met een online cursus.

Leeromgeving Sanne

Jij bent...

al een tijdje op  zoek naar de mogelijkheden voor een online cursus. Je hebt er op dit moment een, maar het is nog niet zoals je wilt.

Je hebt gegoogled, gekeken naar wat andere ondernemers doen en verschillende opties gezien. Via Instagram, e-mailmarketing, Huddle of een Learndash omgeving. Dat laatste spreekt jou aan. Maar het zelf bouwen, no way. Dat ga je echt niet doen. Je hebt een hekel aan houtje-touwtje resultaat.

Je wilt het uitbesteden, maar je niet aan de eerste de beste. Je wilt dat het écht jouw omgeving wordt, van A tot Z. Een leeromgeving die 100% in jouw huisstijl staat, volledig past binnen jouw bedrijf, waar je op kan vertrouwen en geautomatiseerd is.

Je wil dat het professioneel staat en vóór je werkt, zonder stress en technisch gedoe.

Dit herken jij

Wat anderen zeggen

“Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep.”

Heel blij met de custom gemaakte leeromgeving van Cindy. Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep. Cindy heeft mijn wensen goed begrepen, en omdat ze in code werkt heeft ze Learndash volledig aangepast aan deze wensen en mijn branding. Je ziet niet dat het plug-in is, het voelt als mijn unieke omgeving. Ze was ook nog eens supersnel, dus een happy klant hier! Dankjewel Cindy!

– Regina Nieuwhof

Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

-Vera Lauret

"Je wilt niet continue moeten werken aan dingen waar jouw expertise niet ligt, jou alleen maar frustratie oplevert en energie kost.

Je wilt dat het staat, voor je werkt en eigenlijk nooit naar om hoeft te kijken."

Jouw energie gaat aan van het idee dat

Wat kan je verwachten met jouw leeromgeving?

Binnen dit traject met abonnement heb je onderstaande functionaliteiten. Dit gehele systeem wordt voor je klaargezet inclusief je eerste cursus met betalingssysteem én emails! Heb je meer dan een cursus bij de start? Bekijk de FAQ.

Je kunt onbeperkt aantal cursussen geautomatiseerd verkopen en andere diensten of producten

Met jouw leeromgeving kun je onbeperkt aantal cursussen volledig geautomatiseerd verkopen met een eenmalige betalingen. Je hebt een geoptimaliseerde betaalpagina met reviews en een persoonlijke bedankpagina. Je kunt jouw klant op deze manier per stap vertellen wat hij/zij kan verwachten.

Na betaling ontvangt je klant automatisch de factuur in de e-mail en de welkomste-mail in de inbox! Je klant heeft ook automatisch toegang tot de leeromgeving en de juiste cursus.

Naast cursussen kun je er ook voor kiezen om andere online producten te verkopen. 

Een uniek design en uitstraling voor jouw volledige leeromgeving en te bewerken met een drag-and-drop editor.

Jouw leeromgeving krijgt een volledig unieke vormgeving, die 100% past bij jouw uitstraling: van de inlogpagina, cursusprofiel, modules, lessen en zelfs e-mail.

Binnen de modules en lessen wordt de vormgeving afgestemd op de inhoud en kun je werken met video, video samenvattingen, tekst, audio, afbeeldingen, PDF werkboeken en meer.

Je hebt binnen het pakket 1 uur aan wijzigingen per maand die je over de schutting kunt gooien, maar je mag ook zélf aan de slag en kunt alles eenvoudig bewerken met een drag-and-drop-editor.

Je klanten eenvoudig e-mailen voor, tijdens en na de cursus

Jouw klant ontvangt áltijd een e-mail met de factuur én een welkomste-mail, maar daarnaast kan je de e-mail ook inzetten voor betrokkenheid naar je klant.

Denk aan e-mails als er een nieuwe module opent, de cursus is afgerond of een e-mail tussen door met een simpele ‘hoe gaat het?’. Verbinding met je klant is de sleutel voor een succesvol bedrijf. 

Je kunt jouw klanten mailen vanaf een lijst, maar ook individueel wanneer het nodig is.

En het onderhoud, support en licenties?

Daar hoef jij NOOIT naar om te kijken. Dit wordt volledig voor je geregeld en zit allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Sanne Gerdez ging jou voor

Je bent nu een heel eind op mijn salespagina gekomen. En je kan natuurlijk alsnog aan de slag met het zelf bouwen of kiezen voor een one-size-fits-all systeem, maar dit gaat je nooit brengen wat je exact zoekt. De vormgeving wordt niet helemaal ‘jou’ en wanneer je iets wilt wat zij niet bieden: jammer joh. 

Je kunt natuurlijk ook een gesprek in plannen om de opties te bespreken of mijn aanbod bij je past. Dat we samen gaan kijken wat je nodig hebt en of ik een goede match ben om de leeromgeving voor jou te ontwerpen, te bouwen en mij  toe te voegen aan je team als iemand die mee denkt in de technische mogelijkheden en  voor de support en wijzigingen.

De investering

De investering is 125 euro per maand ex btw. Dit is voor het gebruik van software, licenties, onderhoud, 1 uur aan wijzigingen per maand én technische support.

Daarnaast vraag ik een eenmalige investering van 750 ex btw voor het ontwerpen van jouw leeromgeving, realisatie én het klaarzettten van de eerste cursus (inclusief betaling en e-mails)

Even kort en krachtig, wat zit er inbegrepen?

Wil je de leeromgeving eenmalig betalen? Bekijk hieronder de FAQ.

I have some questions... 😉

Een extra cursus (inclusief betaling én geautomatiseerde e-mails) toevoegen kost per cursus 250 euro ex btw.

Je hebt maandelijks 1 uur aan wijzigingen, deze mag je vrij besteden. Je kunt deze ook opsparen voor bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuwe cursus, zonder extra kosten.

Je mag wijzigingen natuurlijk ook zelf doen met hulp van artikelen in de uitgebreide kennisbank.

Let op: de 1 uur aan wijzigingen staat los van technische support. Eventuele technische support gaat niet van dit uur aan wijzigingen af! 🙂

Je hebt de leeromgeving voor minimaal 1 jaar vanaf het moment van oplevering. Daarna wordt het automatisch per kwartaal verlengd.

Na opzegging kun je er voor kiezen om je leeromgeving kosteloos te laten verwijderen óf je kunt het overkopen.

Bij het overkopen krijg je het volledige systeem mee inclusief design en functionaliteiten, maar je bent na overkopen zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, back-ups, updates en technische support naar klanten.

De kosten hiervoor zijn eenmalig 2000,- ex btw en daarna 200 euro per jaar voor de licenties of je hebt de mogelijkheid om zélf de licenties aan te schaffen tegen hogere kosten.

Let op: Je hebt helaas géén mogelijkheid om later weer het onderhoud weer bij ons neer te leggen. Wij willen kwaliteit kunnen garanderen en dat is helaas niet meer mogelijk als we niet weten wat er in tussentijd met je systeem is gebeurt of hoe het is bijgehouden.

Ja, máár hierbij is het wel op eigen risico dat je zelf genoeg kennis hebt voor het onderhouden én updaten van jouw leeromgeving. Het is een geoptimaliseerde leeromgeving voor jou én jouw klant. Hierdoor zijn dingen soms anders dan anders.

Je bent bij een eenmalige betaling zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, back-ups, updates en technische support naar klanten.

De kosten hiervoor zijn eenmalig 3000,- ex btw en daarna 200 euro per jaar voor de licenties of je hebt de mogelijkheid om zélf de licenties aan te schaffen tegen hogere kosten.

Let op: Je hebt géén mogelijkheid om het onderhoud bij ons neer te leggen. Wij hebben daarvoor bewust de abonnementsversie neer gezet om je volledig te kunnen ontzorgen. 🙂

Wat anderen zeggen

“De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant”


Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben.

De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken. Ze neemt je alles uit handen, je levert alleen je content aan!

– Marjolein van Dongen