logo yid

Don’t worry

Be happy

Ben jij kennisondernemer en help jij klanten naar een gezonder en gelukkiger leven en of beter resultaten met hun bedrijf? En wil jij een professionele leeromgeving, waarin alles is geautomatiseerd, zodat jij next level kan gaan en kan opschalen?

Don't worry

Be happy

Jij levert de content aan en ik lever jou een professionele online leeromgeving op maat gemaakt aan.

Ben jij kennisondernemer en help jij klanten naar een gezonder en gelukkiger leven en of beter resultaten met hun bedrijf? En wil jij een professionele leeromgeving, waarin alles is geautomatiseerd, zodat jij next level kan gaan en kan opschalen?

Het is het 'net niet'

En dat is zonde!

Je werkt hard aan je bedrijf en je bent gek op je werk. Je ziet de resultaten van jouw klanten en het maakt je trots! Je wilt dit graag verder gaan opschalen, maar je loopt tegen beperkingen aan. Je moet nog veel handmatig doen en je bent er veel tijd aan kwijt. Als je heel eerlijk bent is het allemaal een beetje houtje-touwtje en het eigenlijk gewoon.. net niet. Zonde!

Maar je weet dat het anders kan. Je wilt jezelf de tijd en ellende gaan  besparen door stappen te gaan automatiseren. Je wilt het professioneler. Je klant meer kwaliteit leveren en een beleving bieden die past bij jouw bedrijf. Het was goed genoeg voor de fase waarin je zat, maar je wilt nu next level.

Maar je wilt dat absoluut niet zelf doen. No way! Dat kost je teveel tijd en techniekpaniek. Je wilt alleen bezig zijn met de content, vertellen hoe je het wilt hebben. That’s it. Je wilt gewoon alles over de schutting kunnen gooien en geen omkijken naar hebben tot het af is en werkt.

Heeft eerder gewerkt voor

Anne van Omme
HSP Academie
Iris Plasmans
Mind ur Body
Regina Nieuwhof
Energie in Business
Tineke Zwart
Business coach
Tamara Kops
Slaapkops
Christel Verbiesen
C- Marketing
Romy Nijkamp
RTT / Hypnose
2021
2022
2022
2022

Het is awesome als...

Je nooit meer stappen handmatig hoeft te doen.

Facturen sturen, emails na betaling en de toegang tot jouw kennisplatform of training.

Je kan opschalen met je bedrijf, een nieuwe training kan lanceren zonder stress of een online kennisbank hebt voor naast jouw traject zonder techniek paniek?

 

Je de volgende stap in je bedrijf kan zetten met een professionele leeromgeving als sterke basis.

Je alles voor jouw training of traject gewoon over de schutting kan gooien en jij je alleen hoeft te focussen op de inhoud en het helpen van je klanten.

Vol focus op je eigen werk en met een professioneel eindresultaat.

Je geen energie kwijt hoeft te zijn aan het bouwen en vormgeven van de leeromgeving, maar iemand hebt die dat voor je doet en overal aan denkt.

Je een leeromgeving hebt die helemaal ‘jou’ uitstraalt en op elke pagina het ontwerp is afgestemd op de content voor de beste leerervaring?

“Ik help jou aan een online leeromgeving die professioneel is, technisch fantastisch is en compleet aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij nog verder kan opschalen en professionaliseren.”

Mijn No worries traject

is jouw ideale oplossing

Misschien heb je op dit moment een online training via instagram of je emailmarketing, maar je merkt dat je toe bent aan de volgende stap. Je wilt het professioneler, minder tijd kwijt zijn een bepaalde handelingen en dat het echt gaat aansluiten op wat je wilt en nodig hebt.

In het no worries pakket ga ik voor jou aan de slag en hoef jij je nergens zorgen om te maken. Terwijl jij je focust op de inhoud en het helpen van je klanten, focus ik op alle vormgeving, techniek en de koppelingen voor jouw online leeromgeving.

We kijken in het kickstart gesprek naar wat je graag wilt en nodig hebt. We kijken verder dan alleen jouw online leeromgeving: ook alle systemen die hier aan gekoppeld moeten worden nemen we mee in dit gesprek. Denk aan je betaalsysteem, emailmarketing etc.

Na oplevering heb jij een op maat gemaakte en professionele online leeromgeving, waar in alles is geautomatiseerd en professioneel werkt. Jij en je klant worden er blij van.

Ik ben jouw perfecte match als..

– Je geen minuut tijd kwijt wilt zijn aan het ontwikkelen van jouw online omgeving, en een professionele, maatwerk online omgeving wilt hebben staan.

– Je wilt niet meer ‘de leeromgeving is oke’. Je wilt naar ‘FAN-TAS-TISCH!’

– Je wilt professionaliseren en de klantbeleving voorop stelt.

– Je snel wilt schakelen en in no time je online omgeving online wilt hebben staan.

Mijn werkwijze

Fase 1
Kickstart gesprek

YAY! Je hebt de offerte geaccepteerd. Tijd om écht te beginnen.

Nu je bent ingestapt plannen we als eerst een kickstart gesprek. In dit gesprek bespreken we in detail welke verwachtingen je hebt van de uitstraling, waar jouw leeromgeving aan moet voldoen, welke gegevens ik nodig heb en hoe jij jouw content kan aanleveren.
Fase 1
Fase 2
Design, feedback & Brainstormsessie met een onderwijskundige

Nadat ik jouw eerste 2 modules heb ontvangen, maak ik de eerste ontwerpen. Je krijgt een ontwerp van je inlogpagina, cursusprofiel pagina, ontwerp van de eerste module en een les. Deze ontwerpen zijn volledig in jouw huisstijl (incl. vormen, details etc) en afgestemd op de inhoud.

Deze ontwerpen worden gepresenteerd via Zoom, zodat eventuele feedback direct meegenomen kan worden.

Na de presentatie ontvang je de ontwerpen via de e-mail in PDF, zodat je er nog 1 week kritisch naar kan kijken en feedback door kan geven voor ik ga bouwen.

Ontwerpen zijn écht ontwerpen. In deze fase is er nog niks gerealiseerd of gebouwd.

Je ziet dus éérst hoe het wordt. Na goedkeuring ga ik pas realiseren.

Tijdens deze fase ga je ook aan de slag met een twee uur durende brainstormsessie met een expert voor de inhoud van jouw training. Ze geeft je feedback op wat je al hebt staan én voor je toekomstige modules. Wanneer er wijzigingen in functionaliteiten of design plaats vinden, worden deze meegenomen in deze fase.

Fase 2
Fase 3
Aan de slag
Ná jouw brainstormsessie met de onderwijskundige én goedkeuring op het ontwerp ga ik aan de slag. Afhankelijk van de offerte realiseer ik:

- Jouw betaalsysteem (betaalpagina’s en bedankpagina’s) in Woocommerce of Plug&pay

- Koppeling naar eventueel jouw boekhoudprogramma én active campaign, mailblue of ander emailmarketing-programma.

- De benodigde koppelingen en automatisering(en) zodat jouw klant na betaling een factuur- en een welkomstemail ontvangt met informatie én een account aangemaakt wordt in de leeromgeving (met de juiste toegang)

-De complete online leeromgeving met eventuele afgesproken maatwerk functionaliteiten. Denk hierbij aan het persoonlijke cursusprofiel, het eventueel inleveren van opdrachten en/of formulieren, toegang tot de content op basis van abonnementen per maand etc.

Fase 3
Fase 4
Testen & eindoplevering
Na het realiseren van alle benodigde onderdelen (pagina’s, automations, koppelingen) etc. ga ik het systeem volledig testen.

Ik doe zélf een (test) aankoop als klant om te checken of alles goed werkt. Ik wil exact weten wat jouw klant ervaart.

YAY! Jouw online leeromgeving is door de testfase heen gekomen en helemaal gevuld.

Tijd voor de presentatie!

Ik laat via zoom het resultaat zien, een demo en hoe je zelf eventueel dingen kan aanpassen.

Uiteraard kun bij deze sessie ook jouw feedback nog doorgeven en passen we deze waar mogelijk aan.

Na jouw eigen goedkeuring kun je hem direct gebruiken.

Fase 4

Dus.. Wat krijg ik?

En de investering?

De investering voor dit traject, waarbij je een expert aan je zij hebt voor de inhoud en een expert die álle techniek voor je uit handen neemt, begint vanaf 2247 euro.

Ik ben anders

en dat is waarom ik jou kan helpen.

One-size-fits all of ‘standaard’ leeromgevingen: Ik geloof er niet.

Ik neem je stap voor stap mee naar een online leeromgeving die 100% afgestemd is op jou en jouw wensen en behoeftes. Of je het nu een high end doelgroep hebt, ingewikkelde huisstijl wilt doorvoeren of dat je nu wel of nog geen betaalsysteem hebt: samen gaan we kijken wat er nodig is om jouw leeromgeving compleet te maken.

Tijd voor digitale koffie?

Wil jij graag een leeromgeving die echt bij je past? Maar twijfel je nog omdat je het gewoon niet zo goed weet en de techniek maar ingewikkeld vindt?

Plan hieronder een gratis kennismakingsgesprek in. We gaan in dit gesprek samen kijken wie je bent, wat jij graag wilt met je online leeromgeving en of ik de juiste match voor je ben.

Het is volledig vrijblijvend en ik leg je op een begrijpelijke manier uit wat je nodig hebt en hoe een online leeromgeving werkt.