Nooit meer techniekpaniek

Ben jij kennisondernemer en help jij klanten naar een gezonder en gelukkiger leven en of beter resultaten met hun bedrijf? En wil jij een professionele leeromgeving, waarin alles is geautomatiseerd, zodat jij next level kan gaan en kan opschalen?

Het is het 'net niet'

En dat is zonde!

Je werkt hard aan je bedrijf en je bent gek op je werk. Je ziet de resultaten van jouw klanten en het maakt je trots! Je wilt dit graag verder gaan opschalen, maar je loopt tegen beperkingen aan. Je moet nog veel handmatig doen en je bent er veel tijd aan kwijt. Als je heel eerlijk bent is het allemaal een beetje houtje-touwtje en het eigenlijk gewoon.. net niet. Zonde!

Maar je weet dat het anders kan. Je wilt jezelf de tijd en ellende gaan  besparen door stappen te gaan automatiseren. Je wilt het professioneler. Je klant meer kwaliteit leveren en een beleving bieden die past bij jouw bedrijf. Het was goed genoeg voor de fase waarin je zat, maar je wilt nu next level.

Maar je wilt dat absoluut niet zelf doen. No way! Dat kost je teveel tijd en techniekpaniek. Je wilt alleen bezig zijn met de content, vertellen hoe je het wilt hebben. That’s it. Je wilt gewoon alles over de schutting kunnen gooien en geen omkijken naar hebben tot het af is en werkt.

"Dit ben ik in de wereld van de online leeromgevingen nog niet eerder tegen gekomen. Dit maakt Cindy binnen haar branche wat mij betreft uniek."

Voordat ik bij Cindy instapte deed ik alles handmatig, zoals een factuur sturen en standaard mails verzenden. Daarnaast kwamen vaak dezelfde onderwerpen terug in de adviesgesprekken die ik met mijn cliënten voerde. Nu is alles geautomatiseerd en kan ik mijn cliënten doorverwijzen naar de online leeromgeving, waardoor ik minder tijd kwijt ben aan het adviesgesprek en alle handelingen die daar bij komen kijken.

Wat betreft mijn zoektocht naar een online leeromgeving was ik vooral zoek naar een leeromgeving die aansloot bij mijn persoonlijke behoeften als ondernemer én iemand die naast het bouwen van de online leeromgeving, ook alle andere bijkomende zaken uit handen kon nemen, zoals:

* het instellen en koppelen van een betaalsysteem
* het instellen en koppelen van automatiseringen, zoals een mailfunnel
* fungeren als aanspreekpunt voor klanten bij problemen met de online leeromgeving, zoals eventuele inlogproblemen
* het bijhouden van back-ups

Na het kennismakingsgesprek was het voor mij duidelijk dat ik met Cindy wilde samenwerken. Cindy is namelijk dé expert als het gaat om het bouwen van een online leeromgeving! Ze regelt alles voor je! En dan bedoel ik ook echt ALLES. Daarnaast werkt Cindy (in tegenstelling tot vrijwel iedere andere Learndash expert die ik ben tegengekomen) met code, waardoor de online leeromgeving perfect aansluit bij mijn huisstijl. Voor de duidelijkheid: met huisstijl bedoel ik niet alleen het aanpassen van een kleurtje hier en daar, of een lettertype, maar de totale vormgeving van de online leeromgeving. Dit ben ik in de wereld van de online leeromgevingen nog niet eerder tegen gekomen. Dit maakt Cindy binnen haar branche wat mij betreft uniek.

De grootste winst die ik uit onze samenwerking heb gehaald is dat ik volledig ontzorgd werd. Alles waar ik zelf een ontzettende hekel aan heb (de technische kant), kon ik met een gerust hart aan Cindy overlaten. Hierdoor hield ik zeeën van tijd over om aan de slag te gaan met dingen die ik wél leuk vind.

Cindy is daarnaast iemand die goed luistert naar de wensen van haar klant en hierin actief meedenkt. Voor elk ‘probleem’ had Cindy vrijwel direct een passende oplossing.

danielle

Daniëlle Verbruggen

Orthomoleculair Hormoontherapeut

Wat als het anders kan?

Wat als je nooit meer stappen handmatig hoeft te doen? En jij je niet druk hoeft te maken over de techniek en vorngeving van je (leer)omgeving, maar je ‘gewoon’ de volgende stap kan zetten binnen je bedrijf?

Automatiseren

Binnen het ‘Nooit meer techniekpaniek’ denk ik van A tot Z mee in de digitale reis die de klant aflegt en de beleving, maar ook hoe dit voor jou is. Ik ga zoveel mogelijk stappen voor je automatiseren, zodat jij er nauwelijks naar om hoeft te kijken.

Waar kun je dan aan denken?

  • Facturen sturen
  • E-mails na aankoop, welkomste-mails en eventueel tijdens / na afloop van de gekochte training.
  • Automatiseren van toegang tot de modules. Dit kan week voor week, in 1x keer, maar bijvoorbeeld ook een volgende moduletoegang nadat een zoomsessie heeft plaats gevonden.

Techniek en vormgeving

Het is best een uitdaging, het maken van de inhoud, laat staan de techniek. Er komt veel bij kijken, meer dan je denkt!

Dit grote project en nadenk werk neem ik voor je uit handen, zodat jij je kan focussen op de inhoud én het runnen van je bedrijf.

Ik werk de volledige digitale reis uit die jouw klant aflegt vanaf aankoop en neem hierin álles mee dat nodig is.  Onder andere de vormgeving, maar ook de benodigde functionaliteiten (zoals bijvoorbeeld bij het inleveren van opdrachten). 

Alle techniek wordt na jouw akkoord op het ontwerp professioneel ingericht en zo ingesteld dat je er ook zelf mee aan de slag kan (wanneer je dit wilt).

Hoppa! Over die schutting.

Jij hoeft niks te doen met de techniek, maar kan je vooral focussen op de inhoud, het runnen van je bedrijf en met een professioneel eindresultaat.

Ik help jou aan een online leeromgeving die professioneel is, technisch fantastisch is en compleet aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij nog verder kan opschalen en professionaliseren.

Nooit meer techniekpaniek

is jouw ideale oplossing

Misschien heb je op dit moment een online training via instagram of je emailmarketing, maar je merkt dat je toe bent aan de volgende stap. Je wilt het professioneler, minder tijd kwijt zijn een bepaalde handelingen en dat het echt gaat aansluiten op wat je wilt en nodig hebt.

Ik voor jou aan de slag en hoef jij je nergens zorgen om te maken. Terwijl jij je focust op de inhoud en het helpen van je klanten, focus ik op alle vormgeving, techniek en de koppelingen voor jouw online leeromgeving.

We kijken in het kickstart gesprek naar wat je graag wilt en nodig hebt. We kijken verder dan alleen jouw online leeromgeving: ook alle systemen die hier aan gekoppeld moeten worden nemen we mee in dit gesprek. Denk aan je betaalsysteem, emailmarketing etc.

Na oplevering heb jij een op maat gemaakte en professionele online leeromgeving, waar in alles is geautomatiseerd en professioneel werkt. Jij en je klant worden er blij van.

Ik ben jouw perfecte match als... 
Je geen minuut tijd kwijt wilt zijn aan het ontwikkelen van jouw online omgeving, en een professionele, maatwerk online omgeving wilt hebben staan.
Je wilt niet meer ‘de leeromgeving is oke’. Je wilt naar ‘FAN-TAS-TISCH!’
Je wilt professionaliseren en de klantbeleving voorop stelt.
Je snel wilt schakelen en in no time je online omgeving online wilt hebben staan.

Mijn werkwijze

Kickstartgesprek
YAY! Je hebt de offerte geaccepteerd. Tijd om écht te beginnen. Nu je bent ingestapt plannen we als eerst een kickstart gesprek. In dit gesprek bespreken we in detail welke verwachtingen je hebt van de uitstraling, waar jouw leeromgeving aan moet voldoen, welke gegevens ik nodig heb, hoe de reis voor jouw klant digitaal eruit komt te zien en hoe jij jouw content kan aanleveren.
Design, feedback

Nadat ik jouw eerste 2 modules heb ontvangen, maak ik de eerste ontwerpen. Je krijgt een ontwerp van je inlogpagina, cursusprofiel pagina, ontwerp van de eerste module en een les. Deze ontwerpen zijn volledig in jouw huisstijl (incl. vormen, details etc) en afgestemd op de inhoud.

Deze ontwerpen worden gepresenteerd via Zoom. Na de presentatie ontvang je de ontwerpen via de e-mail in PDF. Je krijgt hier uitgebreid de tijd voor om feedback op te geven.

Ontwerpen zijn écht ontwerpen. In deze fase is er nog niks gerealiseerd of gebouwd. Je ziet dus éérst hoe het wordt. Na goedkeuring ga ik pas realiseren.

Aan de slag

Ná jouw goedkeuring op het ontwerp ga ik aan de slag. Afhankelijk van wat er besproken is, realiseer ik:
- Jouw betaalsysteem (betaalpagina’s en bedankpagina’s) in Woocommerce of Plug&pay

- Koppeling naar eventueel jouw boekhoudprogramma én active campaign, mailblue of ander emailmarketing-programma.

- De benodigde koppelingen en automatisering(en) zodat jouw klant na betaling een factuur- en een welkomstemail ontvangt met informatie én een account aangemaakt wordt in de leeromgeving (met de juiste toegang)

-De complete online leeromgeving met eventuele afgesproken maatwerk functionaliteiten. Denk hierbij aan het persoonlijke cursusprofiel, het eventueel inleveren van opdrachten en/of formulieren, toegang tot de content op basis van abonnementen per maand etc.

Testen & eindoplevering

Na het realiseren van alle benodigde onderdelen (pagina’s, automations, koppelingen) etc. ga ik het systeem volledig testen.
Ik doe zélf een (test) aankoop als klant om te checken of alles goed werkt. Ik wil exact weten wat jouw klant ervaart.

YAY! Jouw online leeromgeving is door de testfase heen gekomen en helemaal gevuld. Tijd voor de presentatie!

Ik laat via zoom het resultaat zien, een demo en hoe je zelf eventueel dingen kan aanpassen.

Uiteraard kun bij deze sessie ook jouw feedback nog doorgeven en passen we deze waar nodig aan binnen 7 dagen.

Na jouw eigen goedkeuring kun je hem direct gebruiken.

Dus wat krijg ik?

“Je hebt online omgeving bouwers en je hebt Cindy. En dat is echt een enorm verschil.”

Onlangs heeft Cindy mij geholpen met het bouwen van mijn online omgeving in Learndash. Het ziet er nu niet alleen ongelofelijk goed uit, maar ook het hele proces van het bouwen was super fijn. Mijn ervaring is wel eens geweest dat mensen die heel goed zijn met technische dingen soms wat minder goed zijn in de communicatie met hun klanten. Maar Cindy heeft me op een super fijne manier helemaal meegenomen in het proces. Ze zat volledig in de expert rol, maar tegelijkertijd gaf ze mij ook alle ruimte voor input. Dikke aanrader dus om met haar te werken! Je hebt online omgeving bouwers en je hebt Cindy. En dat is echt een enorm verschil. 

tineke

Tineke Zwart

Business coach

Wat is de investering?

De investering voor dit traject, waarbij je een expert aan je zij hebt die álle techniek voor je uit handen neemt is 2147,-.

Je kunt kiezen uit (termijn)betalingen van 1, 2 of 4 keer.

Hoi, ik ben anders!

en dat is waarom ik jou kan helpen.

One-size-fits all of ‘standaard’ leeromgevingen: Ik geloof er niet.

Ik neem je stap voor stap mee naar een online leeromgeving die 100% afgestemd is op jou en jouw wensen en behoeftes. Of je het nu een high end doelgroep hebt, ingewikkelde huisstijl wilt doorvoeren of dat je nu wel of nog geen betaalsysteem hebt: samen gaan we kijken wat er nodig is om jouw leeromgeving compleet te maken.

Tijd voor digitale koffie?

Wil jij graag een leeromgeving die echt bij je past? Maar twijfel je nog omdat je het gewoon niet zo goed weet en de techniek maar ingewikkeld vindt?

Plan hieronder een gratis kennismakingsgesprek in. We gaan in dit gesprek samen kijken wie je bent, wat jij graag wilt met je online leeromgeving en of ik de juiste match voor je ben.

Het is volledig vrijblijvend en ik leg je op een begrijpelijke manier uit wat je nodig hebt en hoe een online leeromgeving werkt.