De spontane website expert

Cindy van den Berg

Website cursus expert

Je bent hier omdat...

je zélf een authentieke en succesvolle website wilt bouwen.
 
Je hebt dit al zelf geprobeerd, maar je krijgt het niet voor elkaar om met jouw website je ideale klant aan te spreken, te raken en je sessie of traject te verkopen.
 
Het punt is: een website moet een weerspiegeling zijn van jou en eenvoudig te begrijpen zijn voor je klant.
 
Jezelf uiten met een personal brand en het werken met persoonlijke teksten zorgt voor herkenning en vertrouwen bij je bezoeker, waardoor ze willen verbinden.
 
Een website waarin jouw persoonlijkheid en visie naar voren komt, die je doorloopt als een verhaal en gebruiksvriendelijk werkt voor klanten, maakt dat zij bij je gaan kopen, je omzet groeit en impact kan maken.

Hi, ik ben Cindy

Ik ben hier om jou te leren hoe je een persoonlijke en gebruiksvriendelijke website bouwt die spreekt, raakt en verkoopt.

Als website expert, houd ik mij bezig met de websitebeleving vanuit de klant: wat heeft de klant nodig om geprikkeld te worden, vertrouwen te krijgen in jouw website en overtuigd te raken om te kopen.

Ik ben in mijn bedrijf altijd bezig om jou te helpen en de nieuwste met je te delen, zodat jij zelf een succesvolle website kan bouwen waarmee je continue de ideale klanten aantrekt.

Ik heb voor grote bedrijven gewerkt zoals de Landelijke kindermuziekweek en Telfort en ik ben afgestudeerd voor de HBO bachelor Communicatie en Multimedia design. Ik kan je hierdoor alles leren over doelgroeponderzoek, branding, digitaal ontwerpen en gebruiksvriendelijkheid voor je website.

Jij maakt impact

Als ik zeg dat ik altijd bezig ben om jou te helpen en mijn kennis met je te delen, zodat jij zelf een succesvolle website kan bouwen waarmee je continue de ideale klanten aantrekt, dan meen ik dat. Het is mijn obsessie om jou te helpen aan een authentieke website die meer online omzet oplevert en jou helpt om meer mensen te kunnen coachen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Ik ben namelijk allergisch voor websites die geen persoonlijke uitstraling hebben of werken met standaard templates die iedereen al gebruikt. Websites waar klanten zich niet tot aangetrokken voelen, iemand minuten lang naar informatie moet zoeken, knoppen of afrekenpagina’s die niet werken en het totaal niet inspelen op wat de klant nodig heeft.

... en kan verschil maken

Waar ik voor sta is ondernemen vanuit verbinding, samenwerken en vrijheid. Ik geloof erin dat mensen en bedrijven verder kunnen groeien door van elkaar te leren, door elkaar meer te zien vanuit een positief oogpunt en een toevoeging in elkaars leven dan als concurrent. Een betere wereld en samenleving voor iedereen kunnen we alleen samen creëren.

Het is mijn missie om jou te leren hoe je jouw website kan inzetten om jouw ideale klant aan te trekken en  verbinding te maken door je stralende zelf te zijn. Jezelf durven te laten zien op je website en je aanbod online te verkopen. Ik geloof in jouw unieke kracht, waarmee jij mensen nieuwe inzichten geeft en je wijsheid deelt om anders naar zichzelf en de wereld te kijken. Hiermee kan jij een verschil maken in de samenleving. Mensen hebben jou nodig.

Wil jij  impact maken door jouw sterke eigenschappen op je website te laten zien en wil je  jouw klanten blij maken? Wil je dat het kopen van een sessie of traject zo gemakkelijk gaat voor jouw klant dat het bijna als een feestje voelt?