Wie ben ik? 😉

Een IT-nerd met een opleiding tot onderwijsassistente én digital design met de expertise in  gebruiksvriendelijkheid. De combi breng ik samen in een fantastische leeromgeving die helemaal JOU uitstraalt, fijn werkt én technisch sterk staat.

Aangenaam.

Ik ben Cindy. Geboren én woonachtig in het Westland (tussen de kassen ;-)) en een deel van de tijd te vinden in Amsterdam. Kernwoorden die mij beschrijven: down to earth, eigenwijs, spontaan, humor en vooral zichzelf.

Ik heb al vanaf klein meisje een passie voor motorrijden én IT en je vindt mij regelmatig (4x) in de sportschool. Inmiddels is de motor ingeruild voor een mooie, rode Ford KA waar ik kilometers in rondreis. Ik kan namelijk niet ontkennen dat ik het heerlijk vind om buiten de deur te werken in een cafeetje of een bar. 🙂 

Ik ben sinds 12 jaar verslaafd aan sushi en eet het minimaal 1x in de week én je mag mij altijd wakker maken voor een Starbucks caramel macchiato. Maar ook een simpel Bambix ontbijt is oke.

En voor de kenners: yes, I love human design. Ik ben een 2/4 splenic projector 🙂

Ik ben blij dat je er bent, maar waar komt de passie voor techniek vandaan?

Tja, als ik dat eens wist: ik weet niet beter of ik ben bezig met IT techniek, zowel de hardware als de software. Als klein meisje van 12 bracht ik al uren door op mijn laptop in mijn kamer. Een profiel pagina bouwen op social network, zoeken in code van websites hoe dit gebouwd is én de eerste stappen in WordPress.

Maar eerlijk waar: ik haatte WordPress. Ik smeet mijn laptop nog niet uit het raam die jaren. (dus ja, ik snap je techniek frustratie!)

Dat ik een opleiding koos in een geheel andere richting was dan ook geen verassing: onderwijsassistente. Maar de techniek bleef mij aantrekken. Baantje bij Dynabyte, MyCom en werken bij een IT support bedrijf was voor mij ‘normaal’. Waar een ander in de supermarkt wilde werken, vond ik mijn passie daarin.

Ik besloot na mijn studie tot onderwijsassistente een studie te volgen in Communicatie en multimedia design. Ik leerde álles over digital design, kleurgebruik, maar ook vooral: wat heb je nodig om een digitaal product ideaal te laten werken voor een klant. Bijvoorbeeld een leeromgeving.

Mijn bedrijf ontstond 3 jaar geleden dan ook náást mijn studie en met alles wat ik nu mag doen voel ik mij als een vis in het water.

Kennismaken?

Minimalisme is ook één van mijn kernwoorden. Meer ga ik niet schrijven.