Cindy van den Berg

Spiritueel, adrenalinejunkie, tikkeltje eigenwijs en zegt wat ze denkt.

Je bent hier omdat je iets nieuws wilt leren

Je wilt leren hoe je een authentieke en succesvolle website kan bouwen voor je eigen bedrijf. Hoe je aanpassingen kan doen, salesfunnels kan bouwen en je sessie of traject via je website verkopen zonder de hulp van een webbouwer.
 
Je hebt misschien zelf al de eerste stappen gezet. Je hebt een start gemaakt met het regelen van je hosting, installeren van wordpress en een gratis template of een andere webtool geprobeerd, maar je krijgt het niet voor elkaar. Je website werkt niet voor je en je weet online nog geen sessie of traject te verkopen.
 
Het punt is: een website is meer dan alleen teksten en een call to action. Het moet een weerspiegeling zijn van jou, een verhaal vertellen dat jouw klant emotioneel raakt, het verlangen prikkelt en alles moet eenvoudig en vloeiend werken met de techniek achter je website.
 
Een persoonlijke en gebruiksvriendelijke website maakt dat jouw website spreekt, raakt en verkoopt. 

Hi, ik ben Cindy

Ik ben hier om jou te leren hoe je zo een persoonlijke en gebruiksvriendelijke website bouwt.

Als website expert, houd ik mij al jaren bezig met de techniek en websitebeleving vanuit de klant: wat heeft de klant nodig om geprikkeld te worden, vertrouwen te krijgen in jou en je sessie of traject en welke gebruiksvriendelijke techniek maakkt het zo makkelijk mogelijk voor jouw klant.

Ik ben in mijn bedrijf altijd bezig om jou te helpen en de nieuwste kennis met je te delen, zodat jij zelf een succesvolle website kan bouwen waarmee je continue de ideale klanten aantrekt.

Ik zat als 12 jarige meisje al achter mijn laptop code te schrijven voor website en door dit te combineren met een studie HBO Communicatie en Multimedia design heb ik voor grote bedrijven kunnen werken zoals de Landelijke kindermuziekweek en Telfort

Ik kan je hierdoor alles leren over doelgroeponderzoek, branding, digitaal ontwerpen techniek en gebruiksvriendelijke interactie en flows voor je website.

Jij helpt mee aan een mooiere wereld

Als ik zeg dat ik altijd bezig ben om jou te helpen en mijn kennis met je te delen, zodat jij zelf een succesvolle website kan bouwen waarmee je continue de ideale klanten aantrekt, dan meen ik dat. Ik wil jou echt helpen aan een authentieke website die meer online omzet oplevert en jou helpt om meer mensen te kunnen coachen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Ik heb namelijk echt een allergie voor websites die geen persoonlijke uitstraling hebben of waarvan de techniek het elke keer laat afweten. Ik wil niet 10x moet klikken voor ik kan vinden wat ik nodig heb.

Klanten willen zich aangetrokken voelen tot jouw website, weten wie er achter zit (jij!) en zich gehoord voelen. Ze willen dat jij inspeelt op de  behoefte die ze voelen en waarom ze naar jouw website zijn gekomen. Ze willen gehoord en gezien worden door jou.

... en kan nog meer verschil maken

Waar ik voor sta is ondernemen vanuit verbinding, samenwerken en vrijheid. Ik geloof erin dat mensen en bedrijven verder kunnen groeien door van elkaar te leren, door elkaar meer te zien vanuit een positief oogpunt en een toevoeging in elkaars leven te zijn dan als concurrent. Een betere wereld en samenleving voor iedereen kunnen we alleen samen creëren.

Het is mijn missie om jou te leren hoe je jouw website kan inzetten om jouw ideale klant aan te trekken en  verbinding te maken door je stralende zelf te zijn. Jezelf durven te laten zien op je website en je aanbod online te verkopen. Ik geloof in jouw unieke kracht, waarmee jij mensen nieuwe inzichten geeft en je wijsheid deelt om anders naar zichzelf en de wereld te kijken. Hiermee kan jij een verschil maken in de samenleving. Mensen hebben jou nodig.

Wil jij  impact maken door jouw sterke eigenschappen op je website te laten zien en wil je  jouw klanten blij maken? Wil je dat het kopen van een sessie of traject zo gemakkelijk gaat voor jouw klant dat het bijna als een feestje voelt?