In no-time een eigen, unieke leeromgeving zonder stress en technisch gedoe.

Ik help je aan een professionele en gebruiksvriendelijke leeromgeving die volledig bij jouw bedrijf past. Door het inzetten van slimme systemen, automatiseringen en een blijvende rechterhand voor de techniek, vind jij meer rust en vrijheid met een online cursus.

De basis van je bedrijf staat. En als je jezelf nu afvraagt wat je écht wilt, dan is dat het liefst meer rust, vrijheid én opschalen. Je denkt al een tijdje na over een online cursus, maar stiekem probeer je dat idee te gelijker tijd te negeren. Niet omdat je niet wilt groeien, maar omdat je gigantisch op kijkt tegen de techniek. Je ziet zelf al zitten, helemaal in je uppie achter de laptop, aan de keukentafel met een big smile op je gezicht je leeromgeving bouwen (not!).

Nee, jij ziet één grote donkere wolk boven je hoofd hangen bij het idee dat je zelf aan de slag moet met de techniek. HELP!

Je hebt als tussenweg gekeken naar iets simpels zoals Huddle, een cursus via Instagram of je e-mailmarketing, maar als je eerlijk bent voel je dat niet. Je bent een typische ondernemer: als je het wilt, wil je het goed. Helemaal van jou. Zoals jij het voor ogen hebt.

Je wilt het, maar op één voorwaarde. Jij hoeft zo min mogelijk te doen met de techniek.

I got you. 

Dit herken jij...

Wat anderen zeggen

Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

-Vera Lauret

Jouw energie gaat aan
van...

Hoe ziet jouw werkwijze eruit?

Die leeromgeving komt niet uit de lucht vallen. Oef, was dat maar waar. Ik neem je hieronder mee in de stappen en hoe het proces er uit komt te zien.

Week 1 / 2
Kennismaking

We beginnen met een kennismakingsgesprek! 😉 Ik vind het belangrijk om je te leren kennen, verwachtingen af te stemmen en te ervaren of wij een klik hebben. Naast elkaar leren kennen, deel ik tijdens dit gesprek ook mijn portfolio met voorbeelden, laat ik je de mogelijkheden zien en krijg je al een berg tips & tricks!

Na het kennismakingsgesprek ontvang je van mij een offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte ontvang je van mij de welkomste-mail, plannen we alle benodigde afspraken en deadlines in en ontvang je de aanbetalingsfactuur

Week 1 / 2
Week 3 / 4
Ontwerpfase

In de ontwerpfase deel je met mij de eerste module van jouw cursus, inclusief lessen. Jouw video's hoef je hierin nog niet af te hebben, maar ik wil in grote lijnen je content én huisstijl ontvangen.

Op basis hiervan maak ik 5 ontwerpen, zodat je vooraf precies weet hoe alles eruit komt te zien: de inlogpagina, cursusprofiel, cursuspagina, een module en een les.

Deze ontwerpen presenteer ik via zoom en ontvang je daarna per e-mail. Je hebt een week de tijd om hier kritisch naar te kijken en feedback te geven.

Week 3 / 4
Week 5 / 6
Realiseren en feedbackronde

Na akkoord op het ontwerp, ontvang ik van jou álle inhoud die je tot nu toe in de cursus wilt hebben en ga ik alles realiseren. Denk aan jouw hele leeromgeving, maar ook betaalsysteem én de e-mail automatiseringen. Alles wordt zo ingericht dat jij (bijna) niks meer hoeft te doen als je klant toegang tot de cursus wilt.

Wanneer ik klaar ben met bouwen ontvang je van mij een e-mail. Je krijgt toegang tot de leeromgeving en kunt deze helemaal doorlopen. Je hebt een week de tijd om feedback door te geven.

Week 5 / 6
week 7 en daarna
Eindpresentatie & ready to go!

Na de feedback verwerking hebben we een eind presentatie op een live locatie bij jou in de buurt. Ik presenteer je de volledige leeromgeving én ik leer je waar je wat kunt vinden als je zelf iets wilt wijzigen.

Moet je wijzigen zelf doen? Nee hoor! Na de eind presentatie kun jij jouw leeromgeving in gebruik nemen, maar blijf ik het onderhoud doen (updates, beveiliging en back-ups), blijf ik je rechterhand voor technische support (bijv. een klant die niet kan inloggen) en doe ik wijzigingen (1 uur per maand inbegrepen) voor jou.

Je hoeft er dus zelf nauwelijks naar om te kijken

week 7 en daarna

Wat anderen zeggen

“De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant”


Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben.

De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken. Ze neemt je alles uit handen, je levert alleen je content aan!

– Marjolein van Dongen

Klinkt allemaal fantastisch he? Dat is het ook. Vanaf het moment dat ik startte met het ondernemersleven (2,5 jaar geleden) ben ik mij volledig gaan richten op online leeromgevingen. In tegenstelling tot andere webbouwers of technisch VA’s, bouw ik geen websites of andere dingen. Bij de meeste webbouwers liggen hun diensten op 70% websites en 30% leeromgevingen, is dit bij mij 100% leeromgevingen. Dat is uniek, maar waar ik blij van word, waar mijn hart van in de fik gaat en ik durf te zeggen: daar ben ik rete goed in. 

Waar jij een hekel hebt aan de techniek, voel ik één grote liefde voor de techniek. Ik ben afgelopen 2,5 jaar alleen maar bezig geweest met het ontwikkelen van de beste werkwijze voor een leeromgeving én welke systemen hier ideaal voor werken. Ik vraag mij élke keer af: kan het beter en hoe kan het beter? It’s my life. A damn good life!

Wanneer je met mij aan de slag gaat krijg je niet ‘een standaard learndash leeromgeving’, maar jóuw learndash leeromgeving (met mij erbij). 

Sanne Gerdez ging jou voor.

Hoe zit het met de investering?

De investering is 150 euro per maand ex btw.

Dit is voor het gebruik van het betaalsysteem, licenties, onderhoud, 1 uur aan wijzigingen per maand én technische support.

Daarnaast vraag ik een eenmalige investering van €750 ex btw voor het ontwerpen van jouw leeromgeving, realisatie én het klaarzettten van de eerste cursus (inclusief betaling en e-mails)

Even kort en krachtig, wat zit er inbegrepen?

I have some questions... 😉

Een extra cursus (inclusief betaling én geautomatiseerde e-mails) toevoegen kost per cursus 250 euro ex btw.

Je hebt maandelijks 1 uur aan wijzigingen, deze mag je vrij besteden. Je kunt deze ook opsparen voor bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuwe cursus, zonder extra kosten.

Je mag wijzigingen natuurlijk ook zelf doen met hulp van artikelen in de uitgebreide kennisbank.

Let op: de 1 uur aan wijzigingen staat los van technische support. Eventuele technische support gaat niet van dit uur aan wijzigingen af! 🙂

Je hebt de leeromgeving voor minimaal 1 jaar vanaf het moment van oplevering. Daarna wordt het automatisch per kwartaal verlengd.

Na opzegging kun je er voor kiezen om je leeromgeving kosteloos te laten verwijderen óf je kunt het overkopen.

Bij het overkopen krijg je het volledige systeem mee inclusief design en functionaliteiten, maar je bent na overkopen zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, back-ups, updates en technische support naar klanten.

De kosten hiervoor zijn eenmalig 500,- ex btw en de kosten van de licenties die je zelf moet regelen.

Met welke systemen werk je?

Betaalsysteem: Plug&pay premium

Ik heb 10.000 opties geprobeerd (oke, fair enough. 5 opties), maar plug&pay werkt hierbij het meest stabiel voor jouw leeromgeving. Jouw betalingen verlopen dan ook via Plug&pay. De kosten hiervoor zijn inbegrepen.

Werk je al met plug&pay, dan is jouw maand abonnement €99,- per maand.

Betaal mogelijkheden:

Voor een uniek design en uitstraling werk ik onder andere met Learndash en Elementor Pro

Jouw leeromgeving krijgt een volledig unieke vormgeving, die 100% past bij jouw uitstraling: van de inlogpagina, cursusprofiel, modules, lessen en zelfs e-mail.

Binnen de modules en lessen wordt de vormgeving afgestemd op de inhoud en kun je werken met video, video samenvattingen, tekst, audio, afbeeldingen, PDF werkboeken en meer. Deze kun je zelf wijzigen met Elementor.

Je hebt binnen het pakket 1 uur aan wijzigingen per maand die je over de schutting kunt gooien, maar je mag ook zélf aan de slag en kunt alles eenvoudig bewerken met een drag-and-drop-editor.

Het realiseren van jouw leeromgeving is niet mogelijk met Divi. Ik kies voor kwaliteit én gebruiksvriendelijkheid. Elementor pro heeft een betere integratie en samenwerking met Learndash dan Divi.

Je klanten eenvoudig e-mailen voor, tijdens en na de cursus vanuit je leeromgeving

Jouw klant ontvangt áltijd een e-mail met de factuur én een welkomste-mail, maar daarnaast kan je de e-mail ook inzetten voor betrokkenheid naar je klant.

Denk aan e-mails als er een nieuwe module opent, de cursus is afgerond of een e-mail tussen door met een simpele ‘hoe gaat het?’. Verbinding met je klant is de sleutel voor een succesvol bedrijf. 

Je kunt jouw klanten eenvoudig mailen vanuit jouw leeromgeving, zonder extra abonnement op een e-mailmarketing programma. 

Is het mogelijk de leeromgeving uit te breiden met ...?

Een kennisbibliotheek, community of calendly- of zoom integratie? Jazeker! 🙂 Er is enorm veel mogelijk. We gaan samen kijken naar wat je wilt en nodig hebt tijdens het kennismakingsgesprek! 🙂 

*Afhankelijk van wat je nodig hebt kan het wel voorkomen dat jouw maandprijs omhoog gaat als je een extra optie wilt zoals bijv. een community. Dit wordt duidelijk vooraf en in de offerte gecommuniceerd.

Ik wil kennismaken!