Blije klanten

Zij zijn blij met hun leeromgeving (en mij) en ik met hun. 

Regina Nieuwhof
Energiek in Business

“Je ziet niet dat het een plugin is, het voelt als mijn unieke leeromgeving”

Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep. Cindy heeft mijn wensen goed begrepen, en omdat ze in code werkt heeft ze Learndash volledig aangepast aan deze wensen en mijn branding.

Anne van Omme
Kindertherapeute

"Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!"

Dat ik zo blij ben met Cindy, is omdat ze mij ten eerste supersnel hielp met wat ik wilde, een eigen learndash omgeving voor ouders en professionals over mijn specialisatie; HSP.
Haar warme overkomen heb ik als prettig ervaren. Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!

Marjolein van Dongen
Business- en lifestylecoach

"Het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant."

Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben.

De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken.

Ik zou Cindy zeker aanbevelen aan alle coaches die op zoek zijn naar goede service en kwaliteit voor hun online leeromgeving. 

Iris Plasmans
Mindurbody

Mijn leeromgeving sluit 1:1 aan op mijn huisstijl.

Cindy reageert snel, is betrokken en enthousiast. Mijn leeromgeving sluit 1:1 aan op mijn huisstijl. Cindy heeft al mijn verwachtingen overtroffen

Gratis strategiesessie

Wil jij graag een professionele en op maat gemaakte online leeromgeving die echt bij je past?

Of heb je nog bepaalde twijfels over een online training en weet je niet of dit de oplossing voor je is?

Plan hieronder een gratis sessie van 30 minuten in, waarin we samen gaan kijken hoe we een online leeromgeving kunnen inzetten die bij jouw wensen, behoeftes en doelgroep past.