Blije klanten

Zij zijn blij met hun leeromgeving (en mij) en ik met hun. 

Shyanne Nagtegaal
Levensgroei.nl

"Het geeft rust en zorgt voor een professionele uitstraling."

Hoe zag jouw situatie eruit voor je een samenwerking met mij aan ging? Welke systemen gebruikte en waar liep je tegen aan? Wat moest écht anders?
Ik gebruikte Pluvo, dat was fijn voor het begin omdat ik nog niet wist hoe het ging lopen. Waar ik tegenaan liep is zowel dat het niet meer machte qua uiterlijk en vooral ook dat ik nog heel veel tijd erin kwijt was. Het was dus nog niet echt geautomatiseerd en die tijd had ik eerder wel, maar nu niet meer.

Hoe ervaarde je ons kennismakingsgesprek- en kickstartgesprek? Wat was voor jou de reden om met mij samen te werken? Gaf het kickstartgesprek jou ook nieuwe inzichten over wat je wilde of kon gaan doen met de inhoud en jouw online leeromgeving zelf?
Je gaf me in het gesprek heel veel vertrouwen dat het voor mij heel veel moeitelozer kon. Vooral ook dat je het helemaal naar mijn eigen smaak kon maken, vond ik heel fijn. En hoe je meedacht al vanaf het begin was heel prettig. Over alle extra (ik ben de naam kwijt)… dingen die het makkelijker maken. Plugins! En dat je ook bereid was (en bent) om echt persoonlijk te kijken wat voor mij het beste werkte en wat daarop aansluit, ook rekening houden met de kosten en daaruit de beste optie kiezen

Hoe verliep voor jouw gevoel het ontwerpproces? Ziet het eruit zoals jij wilt?
Dit is natuurlijk een mooi moment in onze samenwerking, want het eerste ontwerp was alles behalve wat ik voor ogen had, maar je moest het ook doen met eigenlijk niks. Zodra ik je een paar voorbeelden gaf, maakte je er iets van wat helemaal aansluit. Sterker nog; ik wil op den duur mijn website laten aansluiten op het design van mijn academie.

Hoe ervaarde je het uit handen geven van de techniek? Vond je dit lastig? Wat heeft het jou opgeleverd dat je dit niet zelfde hoefde te doen?
Nee ik vind dat niet lastig, ik vind dat eigenlijk juist heel fijn. Want jij bent de expert op dit gebied. Dus dat geeft vooral heel veel rust. Ik kan het zo over de schutting flikkeren en erop vertrouwen dat het goed komt

En overall: ben je tevreden met het gehele resultaat? Welke verschil maakt de online leeromgeving nu in jouw bedrijf? Wat heeft het jou opgeleverd?
Ik ben zeker tevreden. Ik vind het er prachtig uitzien. Ik heb natuurlijk ook de inhoud helemaal ververst dus het is een hele upgrade. Het geeft rust en zorgt voor een professionele uitstraling.

En de laatste vraag: Wat wil jij graag meegeven aan potentiële klanten die overwegen bij mij in te stappen? Waar ben ik écht de go-to person voor volgens jou?
Jij bent de go-to persoon als je goede service wilt en een op maat gemaakte academie. Ik vind het persoonlijke contact ook heel fijn en dat je bereikbaar bent voor vragen en dingen. Nogmaals; ook het meedenken hierin en het helemaal op maat maken van de academie in huisstijl. Je bent zowel professioneel als heel toegankelijk, dat werkt voor mij heel goed.

Tessa de Vries
Marketing- en business coach

"De leeromgeving is qua klantervaring, techniek en gebruiksvriendelijkheid voor mij en mijn klant, ontzettend sterk."

Voordat ik met Cindy aan de slag ging heb ik mijn allereerste online leeromgeving zelf gebouwd. En hoewel dat is gelukt, heeft het me maanden aan tijd, energie en frustratie gekost. Bovendien was de leeromgeving af, maar werkte het technisch niet volledig goed, lessen toevoegen kostte veel tijd en was omslachtig, en de klantervaring was niet super doordat er geen opbouw was in de training, maar alle informatie direct beschikbaar was om te bekijken. Kortom: Voor mij werkte het niet praktisch en kostte het geheel veel tijd, en de klant had geen optimale ervaring.

Voor mijn tweede online traject dat draaide op een online leeromgeving wilde ik het anders doen. Ik wilde een fantastische gebruikservaring voor mijn klant, maar daarbij zelf ook het gemak hebben eenvoudig lessen toe te kunnen voegen. Daarbij wilde ik zelf geen tijd kwijt zijn aan het bouwen, en wilde ik dat het technisch perfect in elkaar zat. Toen ik Cindy’s ontwerpen zag wist ik: ik moet bij jou zijn. Ze maakt geen ‘standaard’ omgeving met je huisstijlkleuren. Ze maakt écht een omgeving op maat wat zorgt voor de allerbeste klantervaring, en dát is wat ik belangrijk vind en ervoor zorgt dat je leeromgeving niet ‘een in duizenden’ is.

Cindy kwam snel met verschillende ontwerpen voor de online leeromgeving, en dit was meteen hoe ik het wilde hebben. Ik ben kritisch en perfectionistisch, maar op haar ontwerpen had ik helemaal niets aan te merken. Het was precies zoals ik het wilde hebben en het straalde volledig mij en mijn onderneming uit.

Doordat ik de volledige leeromgeving voor mijn nieuwe traject had uitbesteed aan Cindy, kon het nieuwe traject binnen 4 weken gelanceerd worden. Bizar snel. Dat maakte gedeeltelijk ook dat ik ervoor gekozen heb dit uit te besteden: door snel te kunnen lanceren zorgde ik snel voor omzet. Waardoor ik de investering direct in veelvoud terugverdiende. Cindy focuste zich op de techniek en de omgeving, ik kon me focussen op de inhoud van het traject. Dit was de perfecte combinatie. Ik werd compleet ontzorgd, en dat was ook wat ik zocht. De leeromgeving staat nu technisch heel sterk: mijn oude omgeving had nog wel eens wat ‘foutjes’ in het aankoopproces, en met deze nieuwe leeromgeving weet ik dat het 100% feilloos werkt. Dat alleen al zorgt voor ontzettend veel rust.

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat: Het is alles wat ik wilde en meer. Mijn verwachtingen zijn overtroffen, en ik had op dit gebied geen betere keuze kunnen maken dan het uitbesteden aan Cindy. De leeromgeving is qua klantervaring, techniek en gebruiksvriendelijkheid voor mij en mijn klant, ontzettend sterk.

Wil jij een leeromgeving op maat? Dan kan ik je Cindy van harte aanraden. Ze is écht expert op het gebied van leeromgevingen op maat, en zorgt voor een unieke leeromgeving die echt past bij JOU en JOUW bedrijf. En daarin is ze wat mij betreft echt uniek.

Regina Nieuwhof
Energiek in Business

“Je ziet niet dat het een plugin is, het voelt als mijn unieke leeromgeving”

Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep. Cindy heeft mijn wensen goed begrepen, en omdat ze in code werkt heeft ze Learndash volledig aangepast aan deze wensen en mijn branding.

Anne van Omme
Kindertherapeute

"Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!"

Dat ik zo blij ben met Cindy, is omdat ze mij ten eerste supersnel hielp met wat ik wilde, een eigen learndash omgeving voor ouders en professionals over mijn specialisatie; HSP.
Haar warme overkomen heb ik als prettig ervaren. Ze staat altijd paraat om jouw leeromgeving professioneel te helpen bouwen!

Marjolein van Dongen
Business- en lifestylecoach

"Het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant."

Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben.

De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken.

Ik zou Cindy zeker aanbevelen aan alle coaches die op zoek zijn naar goede service en kwaliteit voor hun online leeromgeving. 

Iris Plasmans
Mindurbody

Alles is nu vele malen proffesioneler waardoor ik nu makkelijk kan gaan opschalen. Mijn bedrijf is nu echt klaar voor de toekomst.

Hoe zag jouw situatie eruit voor je een samenwerking met mij aan ging? Welke systemen gebruikte en waar liep je tegen aan? Wat moest écht anders?
Voordat wij gingen samenwerken moest ik alles handmatig doen. Zodra er een nieuwe klant instapte moest ik misschien wel 5 verschillende handelingen doen; altijd dezelfde welkomstmail handmatig versturen, factuur opmaken en versturen etc. Nu is dat geautomatiseerd. Daarnaast gaf ik voordat ik jou leerde kennen alle theorie over afvallen en mindset 1:1 door aan mijn klanten. Gevolg: ik vertelde soms wel 3x hetzelfde verhaal in 1 week tijd.

Nu kan ik mijn klanten doorverwijzen naar een academy waar ze levenslang toegang tot hebben. Hierdoor is er nu tijd in mijn coach sessies om écht te coachen ipv informatie over te brengen. Daarnaast sta ik nu veel meer voor de waarden van mijn programma omdat het er gewoon super professioneel uit ziet. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik nu ook makkelijk een passief inkomsten kan genereren met mijn online trainigen.


Hoe ervaarde je ons kennismakingsgesprek- en kickstartgesprek? Wat was voor jou de reden om met mij samen te werken?
Oe dat is al even geleden haha 🙂 Ik vond het wel een heel fijn gesprek, je bent super toegangkelijk en betrokken en enthousiast. Je stond ook atijd voor mij klaar én nog steeds. Niets is te gek. Je reageerde snel.


Hoe verliep voor jouw gevoel het ontwerpproces? Ziet het eruit zoals jij wilt?
Die verliep super soepel! ook omdat ik natuurlijk al een hele sterke huisstijl had staan. Jij wist die feilloos door te vertalen naar de academy en de betaalpagina’s


Hoe ervaarde je het uit handen geven van de techniek? Vond je dit lastig? Wat heeft het jou opgeleverd dat je dit niet zelfde hoefde te doen?
Super chill! Bespaard mij ook weer hoofdpijn. En vind het fijn dat ik alle ingewikkelde dingen aan jou heb overgelaten, maar kleine wijzigingen kan ik nu ook heel makkelijk zelf toepassen. Soms met een korte uitleg video vanuit jouw kant.


En overall: ben je tevreden met het gehele resultaat? Welke verschil maakt de online leeromgeving nu in jouw bedrijf? Wat heeft het jou opgeleverd?
Alles is nu vele malen proffesioneler waardoor ik nu makkelijk kan gaan opschalen. Mijn bedrijf is nu echt klaar voor de toekomst.


En de laatste vraag: Wat wil jij graag meegeven aan potentiële klanten die overwegen bij mij in te stappen? Waar ben ik écht de go-to person voor volgens jou?
Voor mij lag de meerwaarde écht in het stukje persoonlijke uitstraling en alle koppelingen.

Gratis strategiesessie

Wil jij graag een professionele en op maat gemaakte online leeromgeving die echt bij je past?

Of heb je nog bepaalde twijfels over een online training en weet je niet of dit de oplossing voor je is?

Plan hieronder een gratis sessie van 30 minuten in, waarin we samen gaan kijken hoe we een online leeromgeving kunnen inzetten die bij jouw wensen, behoeftes en doelgroep past.