logo yid

Wat anderen zeggen

Voor wie ik een leeromgeving heb gebouwd.

Vera Lauret
Lees verder
Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!
Tineke Zwart
Lees verder
Onlangs heeft Cindy mij geholpen met het bouwen van mijn online omgeving in Learndash. Het ziet er nu niet alleen ongelofelijk goed uit, maar ook het hele proces van het bouwen was super fijn. Mijn ervaring is wel eens geweest dat mensen die heel goed zijn met technische dingen soms wat minder goed zijn in de communicatie met hun klanten. Maar Cindy heeft me op een super fijne manier helemaal meegenomen in het proces. Ze zat volledig in de expert rol, maar tegelijkertijd gaf ze mij ook alle ruimte voor input. Dikke aanrader dus om met haar te werken! Je hebt online omgeving bouwers en je hebt Cindy. En dat is echt een enorm verschil. 

Marjolein van Dongen
Lees verder
Ik kwam bij Cindy omdat ik graag een online leeromgeving wilde die bij mijn huisstijl past én iemand die er veel verstand van heeft omdat ik zelf alles behalve technisch ben. De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant. Omdat ze zoveel kennis heeft van niet alleen learndash, maar ook van websites en betaalsystemen is dit echt de persoon waarmee je wilt werken. Ze neemt je alles uit handen, je levert alleen je content aan! Ik zou Cindy zeker aanbevelen aan alle coaches die op zoek zijn naar goede service en kwaliteit voor hun online leeromgeving én die iemand zoeken die allround is. Bedankt Cindy voor de superfijne samenwerking!
Regina Nieuwhof
Lees verder
Heel blij met de custom gemaakte leeromgeving van Cindy. Ik zocht al tijden naar een minimalistische, gebruiksvriendelijke leeromgeving die paste bij mijn hoge eisen en mijn high end doelgroep. Cindy heeft mijn wensen goed begrepen, en omdat ze in code werkt heeft ze Learndash volledig aangepast aan deze wensen en mijn branding. Je ziet niet dat het plug-in is, het voelt als mijn unieke omgeving. Ze was ook nog eens supersnel, dus een happy klant hier! Dankjewel Cindy!
Previous
Next
Naar de inhoud springen