Samen aan de slag met het bouwen van jouw online training

Zonder drama en techniekpaniek.

Samen aan de slag met het bouwen van jouw online training

Zonder drama en techniekpaniek

Het is allemaal niet zo makkelijk als je dacht

Het idee van het starten van een online training / kennisbank klonk allemaal zo leuk. Meer vrijheid, passieve inkomsten, een nieuw idee uitwerken. Je hart ging er van in de fik.

Maar nu je bezig bent merk je dat het toch wel wat ingewikkelder is dan je dacht. De inhoud kost je meer moeite en tijd dan je voor ogen had en van het technische gedeelte heb je al helemaal geen kaas gegeten.

Je begint te blokkeren. Het maken van de inhoud begint je steeds meer tegen te staan en de lanceerdatum blijf je maar voor je uitschuiven. Steeds verder.

Je voelt diep van binnen nog steeds dat je dit wilt. Is het dan niet gewoon tijd om het anders aan te gaan pakken en hulp in te schakelen?

Je hebt het gevoel dat...

Een fijne en ijzersterke training voor jouw klant is een combinatie van sprekende inhoud en een gebruiksvriendelijk en professioneel platform.

Je wilt anders dan anderen

Ik geloof erin dat iedereen een succesvolle training neer kan zetten met de juiste combinatie van sprekende inhoud en een gebruiksvriendelijk, professioneel platform met jouw uitstraling.

En het voelt nu misschien nog niet zo. Het lijkt misschien wel enorm ver weg. Je moeite hebt met de inhoud. Je weet niet waar je moet beginnen of hoe je verder moet en laat staan de techniek. En dat terwijl je het liefst zo onafhankelijk mogelijk wilt zijn.

Je ziet de one-size-fits-all-platformen om je heen of standaard Learndash omgevingen en die voel je niet. Het past niet bij wat jij in gedachte hebt. Je wilt iets heel anders.

Daarom heb ik het ‘Work together’ traject ontwikkeld. Speciaal voor ondernemers die iets anders willen dan een standaard online training. Die niet willen aanmodderen, maar echt het beste er uit willen halen. 

In het ‘Work together’ traject ga je met mij én een online leerexpert aan de slag. We helpen je met de inhoud van je online training waar nodig en stemmen samen hier de techniek én vormgeving op af.

De vormgeving en de techniek wordt volledig voor je gerealiseerd. Je leert daarna alle stappen zelf in te richten zodat je in de toekomst zelfstandig kan werken met je online omgeving.

Let's work together

Je weet dat het tijd is om nu echt stappen te gaan maken en een succes te maken van jouw online training. Je voelt dat je het niet meer voor je uit wilt schuiven.

Je wilt aan de slag met de inhoud en vindt het fijn als een online leerexpert je gaat helpen met de eerste opzet (of het optimaliseren) van de inhoud. Je hebt gewoon net weer dat ene duwtje in de rug nodig, zodat die handrem er vanaf gaat en het weer begint te rollen.

Je wilt niet meer aanklooien, maar er gewoon een succes van maken. Je wilt een professionele training neerzetten.

Je wilt dat het gebruiksvriendelijk is voor je klanten, ze alles zelf kunnen vinden en er geen gedoe is met de techniek.

Je wilt samenwerken met een expert die begrijp hoe jouw klant door de omgeving heen beweegt, wat je klant nodig heeft, hoe de omgeving het beste ingericht kan worden en hier rekening mee wordt gehouden in de vormgeving en de realisatie.

Je wilt dat alles van A tot Z klopt: de inhoud, de vormgeving en de techniek.

Oke, nu even helder: Wat doe jij? Wat doe ik? En hoe werk je?

Wat doe jij?

Wat moet ik zelf doen?

What about you?

Ik ben Cindy van den Berg.

UX-Designer (Designer in klantbeleving en gebruiksvriendelijkheid van digitale diensten), Webdesigner én IT- Nerd.

Als je mij niet kan vinden en je vraagt je af waar ik ben: grote kans dat je mij achter mijn laptop kan vinden. Al vanaf mijn 12de ben ik in mijn vrije tijd bezig met websites, code schrijven, design en alles dat erbij komt kijken.

Ik had nooit baantjes in de supermarkt, dat vond ik maar niks. Nee, ik was altijd aan het werk in tussen IT-nerds in computerwinkels of technisch IT support etc.

Ondanks dat heb ik een MBO studie als onderwijsassistente gedaan, maar de IT kon ik nooit loslaten.

Na mijn MBO studie ben ik dan ook wéér richting IT gegaan. Websites bouwen en programmeren kon ik inmiddels wel, maar ik wilde meer. Ik wilde niet alleen dat het technisch werkte, ook dat het fijn werkt voor klanten: ik wilde de focus op digitale gebruiksvriendelijkheid en design. 

Inmiddels heel veel kennis en ervaring rijker, 2 jaar full-time leeromgevingbouwer en heel veel blije gezichten gezien te hebben  van klanten, blijft mijn hart hier nog elke dag van kloppen. 

Ik word dit nóóit zat.

Hoe ziet het traject met jou eruit?

1. Kickstartgesprek

We beginnen het traject na de kennismaking met een kickstartgesprek. Dit kickstartgesprek doen we live op locatie bij jou in de buurt.

Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat je nu hebt en wat je plannen zijn waar je naar toe wilt.

We maken tijdens dit gesprek concrete afspraken wat we samen gaan neerzetten en de deadlines voor ons allebei. Deze zijn later ook terug te vinden in het start document.

2. Aan de slag

Na het kickstartgesprek heb je een live (of zoom)sessie met Lylous. Zij kijkt met je mee naar de inhoud.

Wanneer je nog niets hebt helpt zij je om het globale framework neer te zetten en geeft zij later feedback op eerste module die je maakt.

Wanneer je al inhoud hebt helpt zij je met het optimaliseren van de inhoud, zodat het nog beter overgebracht wordt naar je klant.

Het kan zijn dat hier veranderingen komen in ‘waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt’ voor je training. Dit neem ik voor je mee in je persoonlijke startdocument.

3. Ontwerpfase

Voor we aan de slag gaan met de ontwerpfase heb je minimaal module 1 uitgewerkt én weet je wat je nodig hebt voor de rest van je training. Hier helpt Lylous je bij en is echt een voorwaarde om verder te kunnen met het traject.

In de ontwerpfase maak ik van meerdere pagina’s een ontwerp: inlogpagina, cursusprofiel, cursuspagina, een module en een les.

Deze pagina’s presenteer ik via zoom en ontvang je naderhand via PDF. Je hebt een week de tijd om deze te voorzien van feedback.

4. Realiseren

Na akkoord op de ontwerpen ga ik aan de slag met het realiseren van jouw online leeromgeving.

Ik realiseer de omgeving aan de hand van de ontwerpen en de benodigde functionaliteiten volgens het persoonlijke projectplan.

Je betaalsysteem wordt voor je ingericht en de koppeling met je e-mail marketing wordt ook gemaakt.

5. Livedag & Feedback

Op de livedag gaan we samen jouw training, betaalpagina’s en de funnels inrichten.

Door dit samen te doen leer je jouw platform direct kennen en hoe je er mee moet werken. Mijn ervaring is dat de op de livedag de funnels en betaalpagina’s helemaal af krijgen. De inhoud van de training vaak een groot deel. Máár dat is niet erg. Je hebt daarna meer dan voldoende kennis om dit zelf af te maken.

Tijdens de livedag kun je de omgeving ook direct voorzien van feedback van dingen die toch nog niet helemaal naar je zin zijn.

5. Aan de slag document!

Binnen 2 weken na je livedag ontvang je van mij het document met álle uitleg en filmpjes over je platform.

Hiermee heb je altijd een back up als je het niet meer weet hoe iets moet óf hoe je moet handelen als een klant niet kan inloggen etc.

Wanneer je ergens niet uit komt en het niet kan vinden in de handleiding, mag je mij altijd mailen.

Alle informatie die in je handleiding wordt opgenomen is gebasseerd en opgenomen in jouw leeromgeving. Hierdoor komt het een op een overeen met wat jij ziet en wat je ziet in het filmpje.

Oke, check! En de investering?

De investering voor dit traject is  1750,-
Betalen in  termijnen is mogelijk.

Je licenties voor het eerste jaar (t.w.v. 750,00) zitten inbegrepen. 

Maak een afspraak

Ik neem op werkdagen binnen 24 uur via de e-mail contact met je op.

Ik heb nog vragen

Je hebt niet echt iets ‘nodig’. Als we dit traject beginnen brengen we alles samen in kaart wat je nodig hebt. Uit ervaring weet ik dat klanten het ’technisch gedoe’ vinden en blij zijn dat ik ze dan hierin ondersteun met wat ze nodig hebben en wat ze het beste kunnen gebruiken.

Het is wel fijn als je al een duidelijke huisstijl hebt. Wanneer je dit nog niet hebt is het geen drama. Ik heb een fantastische branding expert in mijn netwerk. 🙂

Dit hangt van verschillende factoren af. Jouw agenda én onze agenda en hoever je al bent met de inhoud.

Ga er vanuit dat we 9-12 weken bezig zijn vanaf het moment van je kickstartgesprek. But time flies when you having fun 😉

Nope! Het eerste jaar heb ik deze voor je geregeld. Na een jaar help ik je om deze zelf te regelen, tenzij je het onderhoud door mij laat doen van je omgeving. Dan zitten kun je de licenties tegen gereduceerd tarief verlengen (200,- i.p.v. 450,00).

Het is enorm uiteenlopend hoeveel ervaring iemand met Learndash, hoe zij dit technisch opleveren en in hoeverre dit een professionele uitstraling en gebruiksvriendelijkheid heeft.

Dit niveau ligt (helaas) heel érg uiteen. Veel webbouwers doen learndash vaak voor erbij, maar niet als core business. Ze leveren vaak een ‘standaard’ learndash omgeving op zonder extra functionaliteiten of optimalisatie in gebruiksvriendelijkheid.

In dit traject bij mij kijkt een online leerexpert met je mee en kijk ik écht naar wat je technisch nodig hebt. Hier stem ik het design en de functionaliteiten op af, waardoor de totale beleving voor jouw klant klopt in gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit.

Als je echt helemaal niks zelf wil doen is het ‘next level’ traject meer geschikt voor jou. Hierin neem ik echt alles voor jou uit handen en richt ik dus ook je volledige training, betaalpagina’s en mailfunnels voor je in.

Je hoeft zelf dan alleen aan de slag met de online leerexpert en je content aan te leveren.

Yes, dit kan 🙂 De investering hiervoor is 65,- per maand.

De reden dat ik je in dit traject wél alles leer dat je nodig hebt om het zelf te kunnen doen, is omdat ik geleerd heb dat mijn klanten het fijn vinden om niet voor elk dingetje aan te kloppen óf dingen zelf willen oplossen als ik even geen tijd heb.

Ook ik ben mens, heb wel eens weekend en soms dus niet bereikbaar. Het is dan fijn als je niet afhankelijk van mij bent 🙂